GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MESAJ

Iker Casillas, mesaj emoționant pentru Sara Carbonero, de ziua ei: „Bucură-te, chiar dacă vreo furtună încearcă să-ți răscolească drumul”

Sara Carbonero // FOTO: Instagram +31   FOTO
Sara Carbonero // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2022 13:34 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 13:42

Iker Casillas a avut un mesaj special dedicat fostei sale soții, Sara Carbonero, cu ocazia zilei de naștere a jurnalistei. 

Deși s-au despărșit în urmă cu un an, Iker nu a uitat că Sara împlinește azi 38 de ani și a avut un mesaj deosebit pentru aceasta.

Casillas, mesaj emoționant de ziua fostei sale soții

Fostul portar de la Real Madrid și Porto a postat o fotografie cu Sara pe contul lui de Instagram și a avut un mesaj emoționant pentru aceasta.

„Pentru unii sunt vise care s-ar putea împlini, pentru alții sunt vise împlinite. Bucură-te, chiar dacă vreo furtună încearcă să-ți răscolească drumul.  Înainte, cu viteză maximă! Felicitări, femeie, pentru încă un an în care să-i uiți pe cei anteriori”, a scris Iker.

+27 FOTO

Iker Casillas și Sara Carbonero s-au despărțit după 11 ani

Iker Casillas, 39 de ani, și Sara Carbonero și-au separat drumurile în 2021, după o frumoasă poveste de iubire de 11 ani. Fostul mare portar spaniol și jurnalista au doi băieți, Martín şi Lucas, și au trecut prin probleme grave de sănătate. Iker, un infarct miocardic în mai 2019, Sara urmează și acum un tratament pentru o tumoră ovariană, recidivată după cancerul de-acum doi ani.

Citește și:

Wanda Nara și Icardi mai vor un copil! La ce soluție apelează: „Nu-mi imaginam niciodată”

Încă o soție de fotbalist e manechin » Cine e Daria Savina, prezentatoarea TV care l-a cucerit definitiv pe fundașul de 22 de ani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează