GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

În China a revenit relaxarea » Țara din care a pornit COVID-19, din nou o atracție pentru turiști

China, din nou o atracție pentru turiști // Sursă foto: CNN +33   FOTO
China, din nou o atracție pentru turiști // Sursă foto: CNN

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2020 16:39

Site-urile de turism din China încurajează din nou clienții să viziteze țara din care a pornit pandemia de coronavirus, chiar dacă specialiștii informează că în continuare este riscant.

CNN a publicat imagini surprinzătoare din parcul montan Huangshan (regiunea Anhui). Fotografiile, realizate pe 4 aprilie, surprind cadre periculoase, potrivit virusologilor.

Turiștii și-au redobândit interesul pentru China, țara din care a pornit COVID-19

Aproximativ 20.000 de oameni au vizitat zilele trecute atracția din Anhui, iar autoritățile au decis deja să nu mai accepte alți vizitatori.

De asemenea, sursa citată vorbește și despre relaxarea din Shanghai și Beijing, orașe ticsite de turiști în precedentele zile, după mai multe săptămâni în care aceste locuri au fost pustii.

Zeng Guang, epidemiolog-șef al Centrului Chinez pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, trage un semnal de alarmă și afirmă că pandemia nu a fost înfrântă în totalitate de China: „Pandemia în China nu a ajuns la final, se poate spune doar că a intrat într-o altă etapă”.

Până în acest moment, China a înregistrat oficial 81.708 persoane infectate cu COVID-19. Dintre acestea, 77.078 s-au vindecat, iar 3.331 au decedat. În ultimele 24 de ore, țara care a părăsit deja starea de urgență a confirmat 39 de cazuri noi.

FOTO Coronavirus în întreaga lume

+29 FOTO

VIDEO Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Vești bune! Klaus Iohannis, detalii despre echipamentele care vor ajunge imediat în România: „Lucrurile încep să se miște”

Ultima oră » Am trecut de 4.000 de cazuri confirmate + decizie luată de autoritățile din Botoșani

Playtech: WOW! Antonia, apariție INCENDIARĂ! S-a văzut TOT: lumea a rămas MASCĂ


Comentarii (1)
2195576430682107
Ionica Jurca  •  06 Aprilie 2020, 18:50

Eu personal îi voi boicota tot restul vieții, nu voi mai cumpăra niciodată vreun produs chinezesc, nu voi face excursii in China. Dacă vor fi ca mine câteva milioane in lume,se va simți.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează