GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

România a ajuns la 11 decese din cauza coronavirusului

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 09:31

Pandemia de coronaivurs continuă să facă victime și în România, două persoane murind în ultimele ore în țara noastră.

Numărul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 8 în România, după ce alte două persoane au murit luni seară și marți dimineață. Este vorba de doi bărbați, de 65 și 70 de ani, care aveau și alte probleme medicale. 

Luni seară, un bărbat a murit la București, la Spitalul Universitar, după ce pe 21 martie fusese confirmat cu coronavirus. Acesta avea și alte probleme medicale și avea nevoie de dializă. 

Cele mai importante știri despre pandemia de coronavirus

Al 8-lea deces s-a înregistrat la Craiova, la Spitalul de Boli Infecțioase. Bărbatul, care suferea și de insuficiență respiratorie, obezitate de grad II și făcea tratament cu insulină, s-a întors din Italia pe 7 martie, cu fiica lui, și a fost diagnosticat cu COVID-19 pe 19 martie, anunță Libertatea.

Klaus Iohannis anunță carantină totală în România: "Tot ce era până acum recomandare devine obligatoriu"

Citește mai multe știri despre situația din România:

Ludovic Orban, testat a doua oară pentru coronavirus! Șeful Guvernului a primit rezultatul în această dimineață

Un bărbat de 77 de ani, amendat de poliție după ce a ignorat starea de urgență » Motivul halucinant pentru care a ieșit din casă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează