GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  TREN GARĂ-OTOPENI

VIDEO+FOTO Cum decurge o călătorie cu trenul de la Gara de Nord la Aeroportul „Henri Coandă” » Întârzieri chiar din prima zi!

Călătorii care așteptau trenul către aeroportul din Otopeni au fost înștiințați că există o întârziere de 20 de minute +8   FOTO
Călătorii care așteptau trenul către aeroportul din Otopeni au fost înștiințați că există o întârziere de 20 de minute

Articol de , - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 09:35 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 16:22

Azi, 13 decembrie, au început să circule trenurile pe ruta Gara de Nord - Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni. Însă au exista probleme chiar din prima zi, legate de întârzieri.

Gazeta a testat ruta și puteți urmări, în imaginile de mai jos, cum decurge o călătorie de la Gară spre aeroport:

Pe calea ferată construită pentru Euro 2020, turneu organizat de România și amânat pentru vara lui 2021, trebuie să circule 72 de trenuri, dar acestea au întârzieri chiar din prima zi. În această dimineață, călătorii care așteptau trenul către aeroportul din Otopeni au fost înștiințați că există o întârziere de 20 de minute.

20 de minutedurează o călătorie între Gara de Nord și Aeroportul „Henri Coandă”

4lei este costul biletului gară - aeroport

CFR: „Există probleme tehnice”

CFR a emis un comunicat prin care anunță că există probleme tehnice, care vor afecta circulația trenurilor.

 CFR SA informează că din cauza unor probleme tehnice neprevăzute se înregistrează mici întârzieri în circulația trenurilor pe ruta ruta directă Gara de Nord - Aeroport.

Dat fiind faptul că este prima secție de cale ferată, pe care se aplică sistemul de operare de tip cadențat, pe o linie nouă și cu o instalație nouă, au apărut aceste probleme tehnice, însă ele au fost deja identificate și vor fi rezolvate în scurt timp, astfel încât circulația trenurilor spre și dinspre Aeroport să se desfășoare in condiții normale de trafic.

CFR SA cere scuze călătorilor și îi asigură că aceste probleme de ordin tehnic vor fi remediate operativ, iar trenurile pe relația Gara de Nord - Aeroport vor circula în condiții normale 
- Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA

FOTO Imagini surprinse astăzi, pe ruta Gara de Nord - Aeroport

+4 FOTO

Citește și: 

Confuzie înainte de Euro 2020 cu trenurile de pe ruta Gara de Nord - Aeroport Otopeni » Ce s-a întâmplat înainte de inaugurare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
dragdim
dragdim  •  14 Decembrie 2020, 06:53

Scandalos!!! Inuman!!! Lovitura de gratie pentru România!!! Sper ca lumea sa înțeleagă ca acest articol este scris de către un taximetrist șmecher, care nu mai poate folosii “maimuța” pe călătorii care aterizează pe Otopeni și vor sa ajungă repede in oraș. Adevarata știre este ca acest proiect este realizat cu bani dintr-un împrumut nerambursabil, călătoria durează 20 de minute și costa 5 lei!

cneius
cneius  •  13 Decembrie 2020, 17:32

Sinteti circotasi degeaba ! E doar prima zi, trebuie reglate o gramada de chestii !

samertx
samertx  •  13 Decembrie 2020, 16:37

n-au nas, bifează electronic, ca depeșarii. :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează