GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SOCIAL-MEDIA

GALERIE FOTO Vă mai aduceți aminte de Ioana Ginghină? Sexy-bruneta din telenovelele românești se distrează din plin, la 42 de ani

Ioana Ginghină. Sursă foto: Instagram +26   FOTO
Ioana Ginghină. Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2020 18:49

Ioana Ginghină, fosta soție a lui Alexandru Papadopol, de care a divorțat în 2019, se menține în formă și arată remarcabil, la 42 de ani. 

Actrița, devenită cunoscută în telenovelele românești în care a jucat, trăiește o viață extrem de activă și postează constant fotografii pe rețelele de socializare. 

Fie în vacanță, fie la evenimentele la care e invitată, Ioana apelează la ținute extrem de sexy, în care își etalează și bustul său generos. 

+22 FOTO
  • Sursă foto: Instagram ioanaginghina

Ioana Ginghină a fost căsătorită timp de 12 ani cu Alexandru Papadopol. Cei doi au divorțat însă în 2019. Ea a jucat în telenovele precum „Lacrimi de iubire”, „Numai iubirea”, „Daria, iubirea mea” sau „Regina”, având și câteva experiențe în lumea teatrului.

Vezi și: 

Cristina Ich nu se plictisește în izolare » Mai sexy ca niciodată, a dansat provocator și a urcat clipul pe Instagram

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează