GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SHOWBIZ

A avut o relație cu Adrian Mutu și cu un jucător de la FCSB: „Weekendul ăla a fost cel mai frumos din viața mea”

Ioana Popescu +6   FOTO
Ioana Popescu

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 14:09 / Actualizat marti, 21 martie 2023 08:48

Ioana Popescu, cea supranumită „devoratoarea de fotbaliști”, a devenit cunoscută în showbiz grație aventurilor sale cu diferiți sportivi, cântăreți, chiar și actori. Acum, cu inima frântă, ea a anunțat că trece prin momente complicate. 

Jurnalista Ioana Popescu a stârnit controverse în urmă cu ani de zile, după ce a făcut publică lista fotbaliştilor cu care ar fi avut aventuri sexuale. Printre aceştia, Adrian Mutu era cap de listă. Acesta l-a cunoscut pe fotbalistul devenit antrenor în 2004. Voia neapărat să facă un interviu cu el pentru ziarul la care lucra.

„Eu pe vremea aia eram un copil şi speram să fie altceva. Cred că orice femeie pe lumea asta vrea o relaţie pe bune. Noi am avut o mică idilă, dar fără să facem mai mult”, a explicat Ioana Popescu în urmă cu ani de zile, într-un interviu.

„Devoratoarea de fotbaliști” a mai dezvăluit că s-a iubit și cu fotbalistul Bogdan Mustaţă, trecut pe la FCSB. „Weekendul acela de la mare, a fost cel mai frumos din viaţa mea. Mi-a îndeplinit toate poftele şi am făcut dragoste chiar de cinci ori pe zi! Asta am apreciat la el, că şi-a dat seama că, dacă mă lasă să fac ce vreau, atunci îl răsplătesc înzecit", povestea Ioana Popescu despre aventura cu fotbalistul.

Nu s-a ferit să recunoască că s-a iubit și cu fotbalistul Ionuț Luțu. Totodată, printre partenerii pe care i-a mai avut se numără și Leo de la Strehaia, Dan Bittman, dar și actorul Toma Cuzin, cunoscut drept Firicel din serialul „Las Fierbinți”.

+2 FOTO

Ioana Popescu e la un pas de divorț

În prezent, Ioana Popescu e căsătorită cu Ion Lorinczi. Anul trecut, jurnalista a rămas însărcinată, dar a pierdut sarcina, iar de atunci relația cu soțul nu mai e așa bună, după cum a recunoscut chiar ea. „De ceva timp, într-adevăr, nu mai merge relaţia. Soţul meu mă iubeşte şi susţine că mă iubeşte foarte mult, ba chiar îmi spune mai mult asta.

Eu stau şi mă gândesc dacă nu e mai bine, totuşi, să divorţez, pentru că dacă ceva nu merge şi sunt tot felul de scandaluri şi te enervează dacă acea persoană ridică vocea, poate că ar trebui şi poate că asta ar fi reţeta succesului în dragoste, să termini mai repede cu respectivul sau cu respectiva şi să începi să încerci altceva. Stăteam şi mă gândeam astăzi”, a spus Ioana Popescu la Antena Stars, la începutul acestei luni.

A avut o copilărie complicată

Ioana Popescu, care a debutat ca jurnalistă, a trăit în copilărie adevărate traume. Tatăl său nu a fost prezent în viața de familie, iar trecutul a lăsat urmări în viața ei. „Cu toții avem povești dramatice, chiar dacă unii mai reacționează vulcanic, poate din cauza traumelor din trecut”, a declarat recent Ioana Popescu la Antena Stars.

În cadrul interviului, ea a recunoscut că traversează o perioadă mai dificilă, vrea neapărat să își găsească fratele pe care nu l-a cunoscut niciodată. „Tatăl meu a avut o viață mai tumultoasă, cu el semăn așa. A murit în anul 2017, el când s-a căsătorit cu mama, la doi ani au divorțat.

După câțiva ani a venit cineva de la asistența socială la mama și a spus că tatăl meu nu i-a mai dat pensia alimentară primului copil, care era un băiețel. Știu doar că este băiat, poartă numele Popescu, că este mai mare cu vreo 2-3 ani decât mine și că stă în Berceni”, a mai precizat Ioana Popescu, care mai are alți doi frați din partea tatălui. Aceștia locuiesc în America.

Citește și: 

„Mamă, de câte ori am auzit «șeful de galerie sau analfabetul»”. Ultrasul George Simion s-a întors pe stadion: „Am prieteni la Craiova și Farul”

GALERIE FOTO Fosta soție a lui Ilie Năstase, viață de lux într-o casă de 400.000 de euro! Unde s-a mutat: „Aici, femeile sunt respectate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
adriann_
adriann_  •  21 Martie 2023, 19:26

Ma intreb in baza caror articole este numita in repetate randuri "jurnalista"? Asa ceva? :))

rocky3
rocky3  •  21 Martie 2023, 18:09

Dupa ce palmares are duduia, de ce nu-i spuneți pe nume???

VardyParty
VardyParty  •  21 Martie 2023, 15:09

… de ce citim vărsarea asta…?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează