GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Cel mai puternic Războinic de la Survivor, făcut praf de fosta iubită, vedeta de la „iUmor”: „Nu are nicio treabă cu imaginea din social media”

Lolrelai, vedeta de la „iUmor”. Foto: Instagram +40   FOTO
Lolrelai, vedeta de la „iUmor”. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2023 23:00 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 23:08

Ionuț Popa e antrenorul de fitness care a făcut parte din echipa Războinicilor de la „Survivor România 2022”. Sportivul a avut o relație cu Lolrelai, care a făcut furori în emisiunea „iUmor” de la Antena 1, însă după despărțire, aceasta a vorbit în termeni duri despre el. 

În noiembrie, Lolrelai recunoștea că e într-o relație cu Războinicul Ionuț Popa de la Survivor. „Suntem la început. Ne-am cunoscut într-o gală RXF, atunci când el a avut un meci împotriva lui Alex Zanoagă. Publicul era împotriva lui și am simțit cumva să fiu de partea lui. Mi-am pus emoția mea acolo, mie îmi plac campionii, îmi plac câștigătorii. El a fost un campion, este un campion. Asta ne-a apropiat, după care am început să ne cunoaștem mai bine”, a spus Lolrelai acum o lună de zile, pentru Spynews.

+36 FOTO

Ulterior, într-un interviu pentru Fanatik, ea a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitului ei. 

„Ne înțelegem fabulos. Dacă zic tot, pare exagerat. Îmi place mult de tot zâmbetul lui, e un atuu cu care a cucerit multe femei. Îmi place calmul lui. Îmi place să este super-manierat, chiar e genul de bărbat care încă îmi deschide ușa la mașină. Mai rar așa ceva, e bărbat, nu mă lasă să car chestii, că și asta e o chestie pe cale de dispariție. E asumat, a știut ce vrea de la început. N-a vrut vreo joacă, n-a avut treaba aia că nu știa dacă ne mai sunam a doua zi. A știut ce vrea”, a dezvăluit Lolrelai despre relația cu Ionuț Popa de la Survivor, care nu a ținut prea mult. 

Ionuț Popa de la Survivor s-a despărțit de Lolrelai, iar ea l-a făcut praf

La o lună de când au recunoscut că formează un cuplu, Ionuț Popa a ieșit public și a recunoscut că s-a despărțit de iubita Lolrelai. „Da, ne-am despărțit! Nu este nimic «senzațional», nu ne-am certat, nu ne-am spus lucruri urâte, pur și simplu am realizat eu că nu avem aproape nimic în comun. Am încercat în tot acest timp să mai găsesc lucruri de care să mă agăț, un numitor comun, dar nu am reușit”, a spus Ionuț Popa pentru Spynews.ro.

Deranjată de declarațiile lui, Lolrelai a ieșit public și l-a făcut praf pe Ionuț de la Survivor. „Eu ajung să am o tentativă de relație de o lună și mă trezesc că mi-ați trimis declarații ale dânsului în presă. Fereasă Dumnezeu, mă rog. Așa se întâmplă când vrei puțină publicitate, dar declari că, de fapt, ești discret. Oamenii discreți nu au trei relații publice într-un an, oamenii discreți sunt ca mine, în cinci ani nu au nicio relație publică, de aici vă prindeți singuri. 

Oamenii discreți nu declară că au încercat să se agațe de ceva, dar ce aveai un interes să te agăți de ceva? De ce încercai? Bă măcar dacă te hotărăști așa să ieși și să declari ceva public, nu te gândești și ce declari, zic. Nu să începi să te incriminezi singur, singurul lucru pe care vreau să-l spun, deși aș putea să spun foarte, foarte multe, sper să nu mă apuce dracii într-o zi, este că nu are nicio treabă cu imaginea din social media”, a transmis influencerița pe rețelele de socializare. 

+36 FOTO

Cu ce se ocupă Lolrelai

Lolrelai sau Ștefania Costache, pe numele din buletin, a făcut senzație pe scena „iUmor” și a reușit să ajungă chiar până în finala unuia dintre sezoanele emisiunii. Nu a fost singurul show de la Antena 1 la care a participat, căci Lolrelai a mai fost concurentă și la „Chefi la Cuțite”, precum și la „Splash! Vedete la apă”. Ea este blogger, vlogger, dar și model.

Citește și:

Handbalista trimisă acasă de Florentin Pera și-a găsit noua vocație: „Ești pregătit?”
CM de handbal feminin
Handbalista trimisă acasă de Florentin Pera și-a găsit noua vocație: „Ești pregătit?”
Aflată pe ultima poziție în Ligue 1, Lyon ar putea avea probleme cu salvarea de la retrogradare din cauza lui Taylor Swift
FRANȚA
Aflată pe ultima poziție în Ligue 1, Lyon ar putea avea probleme cu salvarea de la retrogradare din cauza lui Taylor Swift

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  06 Decembrie 2023, 01:52

Promovati *** *** ca si cum ar fi proba olimpica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ssLazio
ssLazio  •  05 Decembrie 2023, 23:20

Blogger, vlogger, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  05 Decembrie 2023, 23:17

Penibil…

Vezi toate comentariile (3)
Comentează