GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO. Iubita lui Nedelcu, primire călduroasă pentru fotbalistul lui FCSB » Cum îl alintă Aza

Aza Gabriela, iubita lui Dragoș Nedelcu, a celebrat revenirea jucătorului de la FCSB în țară, după cele 10 zile petrecute în cantonamentul din Turcia. +49   FOTO
Aza Gabriela, iubita lui Dragoș Nedelcu, a celebrat revenirea jucătorului de la FCSB în țară, după cele 10 zile petrecute în cantonamentul din Turcia.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 20:50 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 21:05

Aza Gabriela, iubita lui Dragoș Nedelcu, a celebrat revenirea jucătorului de la FCSB în țară, după cele 10 zile petrecute în cantonamentul din Turcia.

„Vă fac cunoștință cu iubitul meu😍🤤. Aproape de doi anișori împreună 🙈. Te iubiii, babucichiniiii 🤍”, a scris cântăreața pe contul de Instagram.

Născută la Călărași, Aza a fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar din acel moment a susținut sute de concerte, după ce-a semnat un contract de colaborare cu Adrian Sînă, fostul membru al trupei Akcent. Aza iubește fotbalul și nu lipsește de pe stadioane.

Imagini spectaculoase cu Aza Gabriela, iubita lui Nedelcu

+45 FOTO

Vezi mai multe galerii foto:

Cum arată camera de lux în care e cazată Simona Halep înainte de Australian Open! Cât costă pe noapte

Soția unui fotbalist din Liga 1 face senzație pe Instagram! Fotografii provocatoare din vacanță

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
steaua1986.
steaua1986.  •  19 Ianuarie 2021, 08:48

aza:)))))Mare fotbalist si nedelcu ala, bagati niste oferte si pentru el.

iuliusmv
iuliusmv  •  19 Ianuarie 2021, 07:28

panarameleee termina fotbalistii isi fac publicitate pe spatele lor iar ,,fotbalisti,, raman eterne sperante.Un copil educat cum este Ianis Hagi nu l-am vazut asociat cu astfel de specimene si sper sa nu-l vad curand.Exemplu de urmat in viata extra sportiva a fost si Chivu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează