GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FITNESS

FOTO + VIDEO Iuliana Pepene, cea mai sexy prezentatoare de știri din România, se „luptă” cu greutățile în sala de forță

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 11:19 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 11:19

Iuliana Pepene (32 de ani) este una dintre cele mai spectaculoase apariții din televiziune. Superba șatenă prezintă știrile dimineții la Antena 1, iar după ce s-a întors din „America Express” a decis să intre în sala de forță.

Prezentatoarea TV a terminat studiile superioare la Universitatea din București, specializarea Jurnalism, apoi s-a consolidat la Intact Media Academy. Printre cei care i-au fost profesori se numără Dani Oțil, iar prima apariție pe sticlă a fost ca prezentator al știrilor din meteo, la Observator.

+24 FOTO

Pe lângă pasiunea pentru televiziune, Iuliana iubește modelingul, călătoriile și mașinile cu mulți cai putere. Prezentatoarea merge cu motorul, face show cu ATV-ul prin pădure, e îndrăgostită de mașinile puternice și n-a ratat ocazia să meargă la Salonul Auto de la Paris.

De curând, Iuliana a descoperit o nouă pasiune, greutățile din sala de forț Zi de zi e nelipsită din sală, unde are un instructor personal alături. Iar imaginile pe care aceasta le postează pe rețelele de socializare stâng aprecieri la foc automat.

„Încă o zi în paradis” sau „Nu-ți limita provocările. Provoacă-ți limitele!”, sunt doar dintre mesajele pe care Iuliana le postează după ce „rupe” aparatele din sală.

Citește și:

A rămas în bustieră la -6 grade pe Arena Națională! Soția lui Florinel Coman a renunțat la haina de blană
MONDEN
A rămas în bustieră la -6 grade pe Arena Națională! Soția lui Florinel Coman a renunțat la haina de blană
„Nici cuvinte nu sunt la cât de wow ești!” » Anastasia Nichita, luptătoarea sexy de la Poliția de Frontieră, și-a asigurat prezența la Jocurile Olimpice
LUPTE
„Nici cuvinte nu sunt la cât de wow ești!” » Anastasia Nichita, luptătoarea sexy de la Poliția de Frontieră, și-a asigurat prezența la Jocurile Olimpice

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Cristian73
Cristian73  •  29 Ianuarie 2024, 11:06

Iar aveți ordin pe Unitate? Dacă fătuca astae cea mai sexy prezentatoare, înseamnă că Romică Țociu e leit Brad Pitt! V-ați pierdut complet simțul măsurii. Și bunului-simț, bineînțeles!

Marius020722
Marius020722  •  25 Ianuarie 2024, 19:44

Iuliana iubește modelingul, călătoriile și mașinile cu mulți cai putere...cata originalitate...si profunzime.

mihneailie030
mihneailie030  •  25 Ianuarie 2024, 14:20

În poze blondă, în articol,, superba șatena,, Deci Andra asta este incredibilă. Înclin sa cred ca cu cât ești mai afon, în materie de orice, cu atât scrii mai mult. Fata draga, ne este foarte silă de tine.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează