GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

CORONAVIRUS // Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, o nouă ieșire deplasată: „Anumiți oameni vor muri, asta e viața”

Jair Bolsonaro. foto: Guliver/Getty Images
Jair Bolsonaro. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2020 17:02

Jair Bolsonaro (65 de ani), președintele Braziliei, a avut o nouă intervenție deplasată despre pandemia de coronavirus care a afectat inclusiv țara sa. 

„Îmi pare rău, anumiți oameni vor muri, asta e viața. Nu poți opri o fabrică din cauza accidentelor de mașină”, a declarat Bolsonaro în timpul unui interviu televizat, potrivit France 24.

 Până acum, în Brazilia au fost înregistrate 3.477 de cazuri de coronavirus. 93 de persoane și-au pierdut viața

Jair Bolsonaro: „Oamenii vor vedea că au fost păcăliți”

Zilele trecute, președintele Bolsonaro a fost protagonistul unor alte declarații iresponsabile cu privire la acest subiect

„Oamenii vor vedea în curând că au fost păcăliți de către acești guvernanți și de marea parte a mass-media când vine vorba de coronavirus”, a spus Jair Bolsonaro pe 24 martie, potrivit The Guardian.

VIDEO // CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre coronavirus:

Specialiștii din Statele Unite ale Americii au făcut testele: cât rezistă coronavirus pe suprafețe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
popescu222
popescu222  •  29 Martie 2020, 02:35

Un jurnalist care nici nu semneaza si care, daca e jurnalist de sport, n-a facut si nu stie sa faca nimic in viata, comenteaza despre presendintele unei puteri emergente mondiale, Brazilia, ca e deplasat. E ridicol cum unii cred ca daca au pixul, sunt cineva... Ca sa nu mai vorbim ca, asa cum comenteaza si alti cititori aici, Bolsonaro are dreptate. In timp ce romanii sunt inchisi in casa ca sobolanii, brazilienii continua sa traiasca. Italienii sunt inchisi in casa de saptamani - le-a folosit la ceva? Efectele izolarii, inghetarii economiei, sunt dramatice: afaceri distruse, somaj devastator samd.

811370355651745
Dragos Samfira  •  28 Martie 2020, 22:26

Omul are dreptate..

139226857413709
Maximilian Alforno  •  28 Martie 2020, 17:55

bravo bolsonaro...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează