STIRI EXTRASPORT  ·  SCANDAL

Gest șocant al unei foste vedete din fotbalul american: și-a lins partenera pe față pentru a o infecta cu COVID-19

Green Bay Packers, una dintre echipele la care a evoluat Jim Hill, foto: Guliver/gettyimages +34 FOTO
Green Bay Packers, una dintre echipele la care a evoluat Jim Hill, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2020 17:53

Jim Hill (73 de ani), director și prezentator TV la un post de televiziune din SUA și fost jucător de fotbal american, a fost denunțat de partenera sa pentru violență domestică.

Partenera acestuia, Lori Lee, a relatat cum Hill a folosit o crosă de golf pentru a o ține imobilizată la perete, într-un incident ce a avut loc pe 14 martie în casa lor din Los Angeles.

Conform spuselor lui Lori, cearta celor doi a pornit de la faptul că fostul jucător de fotbal american avea pe trusa de golf o etichetă de la hotelul Bellagio din Las Vegas, deși acesta îi spusese partenerei sale că merge în Texas să își viziteze sora.

Jim Hill considera că are coronavirus după ce a participat la un meci al echipei de baschet LA Lakaers recent, astfel că i-a lins fața partenerei sale, într-o „manieră agresivă”, conform TMZ Sports, citat de Digi.

  • Jim Hill a evoluat în NFL (cea mai importantă competiție a Fotbalului American) între anii 1969 și 1975, pentru echipele San Diego Chargers, Green Bay Packers și Cleveland Browns.
  • Acesta lucrează pentru postul CBS Los Angeles din 1992, unde mai lucrase și între 1976 și 1987.
Jim Hill

Ordin de restricție pentru Hill

Ca urmare a plângerii depuse de Lori, un judecător a emis un ordin de restricție pe numele lui Jim. Astfel, acesta trebuie să se mute din casa în care Lori locuiește alături de nepotul său și mențină o distanță de minimum 90 de metri de aceștia. Între timp, Jim Hill neagă acuzațiile partenerei sale prin intermediul avocatului. Urmează judecata la tribunal. 

Imagini din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+35 FOTO

VIDEO: În ultimele 24 de ore ofițerii MAI au aplicat amenzi în valoare de 21.730.979 de lei (aproximativ 4,5 milioane de euro)

Citește și alte știri:Două coafeze infectate au purtat măști și au avut 139 de clienți. Apoi au fost testați, rezultatul este incredibil
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1