GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Cea mai sexy voleibalistă americană a făcut senzație în tribune, la meciul favoriților

Kayla Simmons. foto: Instagram +46   FOTO
Kayla Simmons. foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2023 14:47 / Actualizat sambata, 01 aprilie 2023 15:50

Kayla Simmons, 27 de ani, considerată cea mai sexy voleibalistă americană, este mare fană a celor de la Los Angeles Chargers (locul 5, în NFL), iar aceasta nu a ratat meciul cu Broncos.

Prezența sa nu le-a purtat noroc favoriților, Chargers a pierdut, scor 28-31. Îmbrăcată cu jacheta celor de la Los Angeles, blonda a afișat un decolteu adânc, cu care a atras atenția publicului.

A strâns mii de like-uri și câteva milioane de vizualizări la clipul postat pe Instagram, în care modelul dansează supersexy în tribunele arenei din Denver.

Kayla Simmons: „Petiție pentru a readuce fotbalul înapoi”

Se pare că postarea este mai veche, având în vedere că sezonul NFL s-a încheiat luna trecută. Kansas City Chiefs a câștigat al treilea trofeu NFL din istorie, după o finală incendiară cu Philadelphia Eagles, scor 38-35. 

Însă, Kayla e nerabdatoare să înceapă noul sezon, iar aceasta a scris pe Instagram: „Petiție pentru a readuce fotbalul înapoi”.

+42 FOTO

Clubul a amenințat-o să renunțe să pozeze sexy, altfel iese din echipă, dar răspunsul ei a fost radical

Kayla Simmons era considerată cea mai frumoasă voleibalistă. Cu un corp superb, blonda postează des o mulțime de poze sexy pe Instagram.

De curând, clubul pentru care evolua, Marshall University Athletics, i-a cerut să șteargă anumite imagini. Răspunsul ei: a abandonat sportul pentru a continua cariera de modelling. De atunci, a fost considerată drept „cea mai frumoasă voleibalistă din lume”.

Kayla se apropie de 1 milion de urmăritori pe instagram. A apărut și în revista Maxim, din Australia, iar galeria foto arată că are de ce.

Citește și:

Paige Spiranac, răspuns provocator pentru un fan care s-a luat de ea: „Știu că nu ai văzut niciodată, dar aia nu e ce crezi tu. Asta e!”

Cecilia, profesoara care face lobby pentru ciclism, a trecut pe OnlyFans: „Am câștigat o sumă imensă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  01 Aprilie 2023, 16:43

Chiar daca e 1 aprilie, nu e nicio pacaleala... Gesepe va ofera material de calitate ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close