GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

L-a înlocuit pe Laurențiu Reghecampf cu un milionar din Tulcea! Ce afaceri are și cât de bogat e noul iubit al Anamariei Prodan

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2023 15:44 / Actualizat joi, 20 aprilie 2023 16:03

Anamaria Prodan, cunoscuta impresară de fotbaliști în vârstă de 50 de ani, s-a despărțit de mai bine de un an de zile de Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Neftchi Baku. Au și divorțat în noiembrie 2022, iar el și-a găsit fericirea alături de Corina Caciuc, care i-a dăruit un băiețel, iar ea are o relație acum cu milionarul Flavius Nedelea.

În timpul divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a susținut că din respect pentru copiii ei nu se va afișa alături de alt bărbat. Luni de zile s-a ținut de cuvânt până acum, când a fost surprinsă în repetate rânduri, ba în aeroport, ba la hotel, alături de milionarul Flavius Nedelea (vezi imagini în galeria foto).

Nu a mai negat relația, a recunoscut că el e noul ei iubit. „Trăiesc un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată. În sfârșit, după o perioadă grea pentru mine, am lăsat în urmă lucrurile care m-au făcut să sufăr, și, așa cum mi-a spus iubitul meu, omul care m-a susținut în tot acest timp și mi-a fost aproape, adevărul meu de acum este acela că după o furtună puternică iese cel mai frumos soare. Așa simt!”, a declarat impresara pentru Wowbiz.

Flavius Nedelea
Flavius Nedelea
+14 FOTO

Eu și Flavius suntem fericiți, am încercat să ne trăim iubirea dincolo de lumina reflectoarelor, cu discreție și cu bucurie în suflet. Facem totul împreună, îmbinăm afacerile cu vacanțele, așa cum s-a întâmplat și de Paște, pe Coasta de Azur, avem familia aproape și îi mulțumim lui Dumnezeu în fiecare zi, pentru fiecare moment!”, a mai zis ea. În schimb, Flavius Nedelea a păstrat discreția referitor la relația cu impresara.

„Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân. Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!”, a declarat noul iubit al Anamariei Prodan spynews.ro.

Cine e și cu ce se ocupă milionarul Flavius Nedelea

În vârstă de 42 de ani, Flavius Nedelea este din Tulcea și are mai multe afaceri, printre care și două hoteluri în București. Este vorba despre o unitate hotelieră cu nouă camere chiar în Centrul Vechi din București. Tot el este proprietarul unui alt hotel, tot în Capitală, pe care l-ar fi deschis în anul 2018 și în care ar fi investit 500.000 de euro. Este vorba despre un nou hotel de 22 camere, inspirat de Palatul Peleș.

În plus, potrivit sportbull.ro., noul iubit al Anamariei Prodan ar construi și un complex de cinci stele în Delta Dunării. Flavius Nedelea ar fi investit și în imobiliare în Constanța.

„Pentru Anamaria, Reghe e istorie de mult, nici nu vrea să mai discute nici ea, nici copiii ei despre el”

Potrivit prietenilor impresarei, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea fac echipă și în viața personală, dar și în carieră. „Sunt non-stop împreună, copiii le sunt alături, fiica cea mică Anei e văzută și ea tot timpul în restaurantul afaceristului. Sunt super fericiți și îndrăgostiți.

Pentru Anamaria, Reghe e istorie de mult, nici nu vrea să mai discute nici ea, nici copiii ei despre el. Totul a rămas în urmă scandalurile, amantele, un vis urât! Ana și Flavius formează un cuplu superb, care se respectă și colindă lumea împreună. Fac o echipă superbă!”, au spus apropiații pentru Click.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, în noiembrie 2022, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiețel, Laurențiu Reghecampf Jr., în vârstă de 14 ani.

Citește și alte știri despre Anamaria Prodan: 

Din China, Nicolae Stanciu face reclamă noii afaceri din fotbal pornită de Anamaria Prodan: „Să aveți încredere cum am avut eu”

Anamaria Prodan a lansat proiectul așteptat din februarie: „Un vis devenit realitate, alături de cel care a încântat lumea în România și la Barcelona”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
danglumetu
danglumetu  •  22 Aprilie 2023, 09:43
Postat de markksson pe 21 Aprilie 2023, 23:50

Ne-a naucit cu "soarele ei" ani de zile, apoi a declarat ca "urmatorul soare" va fi strain. Cei vizati, mai ales de prin Dubai sau Arabia Saudita, s-au cam prins ce pacoste este, asa ca a ajuns la ... Tulcea. Chiar si asa, nu este exclus ca "celebra impresara" sa ia "rosu direct" daca il calca pe bataturi pe Flavius. Barbat de top, dupa spusele ei. Cum tot de top este partenerul ei de afaceri, Roberto Iancu ("care a încântat lumea cu talentul lui incredibil și în România, și la Barcelona") - desi doar familia lui a auzit de el. Ce tupeista, AMP!

ea poate spune orice, important ca are cine s-o publice! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atthur
atthur  •  22 Aprilie 2023, 07:53

Gesepecancan,marea "impresara" nu impresariaza pe NIMENI!!! L-a dat in judecată pe Man și a câștigat NINIC!!!sau niște mărunțiș față de ce dorea.Personal,eu nu prea mai doresc articole cu toapa asta.Normal că s-a "lipit" de alt soare bogat.Normal că pesre ceva vreme"soarele" o va înșela și ea va fi revoltata și se va "bronza" la alt soare.Hai să citim și să comentăm SPORT,dacă tor ne-am apucat,ZIC...!!!...

cj1960i
cj1960i  •  22 Aprilie 2023, 02:10
Postat de danglumetu pe 20 Aprilie 2023, 16:59

...ultimul e intotdeauna...nou! „Eu și Flavius suntem fericiți, am încercat să ne trăim iubirea dincolo de lumina reflectoarelor, cu discreție și cu bucurie în suflet. Facem totul împreună, îmbinăm afacerile cu vacanțele, așa cum s-a întâmplat și de Paște, pe Coasta de Azur, avem familia aproape și îi mulțumim lui Dumnezeu în fiecare zi, pentru fiecare moment!” Doamne, cita discretie, mai lipseste jurnalul zilnic!

Jurnal? Amoros?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează