GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Larisa Iordache a făcut primele declarații despre nuntă: „Nu sunt superstițioasă”

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2023 19:45 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 22:08

Larisa Iordache și Cristian Chiriță formează un cuplu de câteva luni, însă, până de curând, ei au ținut relația departe de ochii curioșilor. Fosta concurentă de la „America Express” a recunoscut că vrea să se căsătorească, însă nu vrea să grăbească încă lucrurile în această direcție.

Întrebată dacă atunci când se va căsătorit va ține cont de vreo superstiție, Larisa Iordache a mărturisit că nu este genul de persoană care să pună preț pe astfel de lucruri.

Larisa Iordache
Larisa Iordache
+40 FOTO

„Mă văd într-o rochie de mireasă, normal, dar nu mă grăbesc absolut deloc. M-am îmbrăcat în rochie de mireasă, dar nu mă grăbesc cu absolut nimic.

Nu sunt superstițioasă, nu am niciun fel de superstiție în afară de a intra cu dreptul într-o încăpere nouă, dar consider că atunci când vine vorba să îmbraci o rochie de mireasă pentru o femeie este un moment cu totul special”, a spus Larisa Iordache, la Antena Stars.

Larisa Iordache, prima apariție în public alături de fostul iubit al lui Berni Szocs » L-a descris în două cuvinte
METROSPORT
Larisa Iordache, prima apariție în public alături de fostul iubit al lui Berni Szocs » L-a descris în două cuvinte

Larisa a mai dezvăluit că ea și Cristian se înțeleg foarte bine. De asemenea, ei au o relație bună și cu familiile lor. Mai mult, gimnasta susține, că fiind din același mediu cu iubitul ei, se înțeleg foarte bine.

„Mi se pare un moment unic și fiecare femeie care își dorește, merită asta. Mă bucur că suntem din același mediu, din aceeași nișă și că ne înțelegem uneori mai mult decât este necesar, pentru că avem momente când nu scoatem niciun cuvânt și pur și simplu ne înțelegem și e interesantă această chimie. Suntem apropiați cu familiile.

Suntem foarte bine. Suntem din același film amândoi. A fost natural, a fost el, nu s-a ferit să îmi spună nimic. A început totul ca o prietenie”, a mai spus fosta sportivă, la Antena Stars.

Citește și alte știri mondene: 

Viața Mihaelei Borcea la 11 ani de la divorțul de Cristi Borcea: „Mi-a plăcut să-mi pun amprenta în tot ceea ce am făcut”

Scandal în Miami: „Bătaia dintre Pique și fratele Shakirei a fost oprită doar de intervenția Poliției”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează