GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Larisa Iordache, detalii neștiute despre Diana Bulimar » Ce au făcut cele două în timpul show-ului America Express

Larisa Iordache și Diana Bulimar. Foto: Instagram @larisa_iordache +49   FOTO
Larisa Iordache și Diana Bulimar. Foto: Instagram @larisa_iordache

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2023 13:49 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 14:10

Larisa Iordache (26 de ani) și Diana Bulimar (27) au format o echipă la America Express și mulți dintre telespectatori au fost triști atunci când acestea au fost eliminate din competiție. Acum, Larisa a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre colega ei.

Larisa Iordache a vorbit despre emisiune și a dezvăluit cât au slăbit atât ea și Diana Bulimar.

+45 FOTO

Larisa Iordache, detalii neștiute despre Diana Bulimar

„Valul care a fost după eliminarea noastră a fost unul foarte plăcut. Până la urmă, viața de sportiv te învață să accepți momentele dificile pentru a merge mai departe. Nu putem să facem o tragedie, nu este o tragedie. A fost un capitol din viața noastră pe care l-am acceptat cu drag și l-am experimentat cu entuziasm.

Desigur, am învățat foarte multe din asta. Eu, cel puțin, am învățat multe, mi-am depășit anumite limite pe care le aveam din punct de vedere emoțional. Pot să zic că sunt mulțumită, indiferent de cât am stat. Am văzut și probele care au urmat, era ceva crunt pentru mine. Probele cu mâncatul mă dădeau gata. Era clar că Diana trebuia să facă un efort dublu pentru amândouă. Sunt fericită cu experiența pe care am avut-o și până la urmă, viața continuă, nu se oprește la o etapă pe care ai avut-o”, a spus Larisa pentru Ego.

Cum arată Larisa Iordache după experiența la America Express

Larisa Iordache și Diana Bulimar nu au slăbit foarte mult la America Express.

„Corpul tău este deja pregătit și își cunoaște limitele, are anumite automatisme în care își accesează protecția. Având în vedere că am făcut 20 de ani de gimnastică, corpul meu a învățat cum să se apere. Noi am fost acolo all in. Nu ne-am ferit de absolut nimic. La un moment dat eram cu gleznele sucite și am continuat, ne înțepam în anumite lucruri.

Nu a contat, voiam să fim acolo primele, cred că asta s-a văzut. Am profitat de ocazie, ne-am bucurat. Nu cât ar fi trebuit, dar m-am bucurat. Noi am slăbit un kilogram sau două, nu mai mult. Stresul nu ne ducea cu gândul la mâncare. Timp de două săptămâni, am slăbit puțin și noi, dar ne-am revenit când am venit acasă”, a mai spus Larisa pentru sursa citată.

+45 FOTO

Citește și:

Motivul pentru care Ionuț Iftimoaie a fost dat afară de la Survivor

„Cristiano Ronaldo e dezgustat de comportamentul Georginei” » Picătura care a umplut paharul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  18 Aprilie 2023, 22:55

Arata oribil de cand cu operatiile estetice.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează