Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 16:58 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 17:56

Lena și Gabi Enache formează unul dintre cele mai solide și admirate cupluri din showbiz. În cadrul unui interviu, soția fotbalistului a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre partenerul ei. Cei doi au afaceri împreună și se completează în tot ceea ce fac. 

Pe 30 iunie 2023, Gabriel Enache a devenit liber de contract după 18 luni petrecute la FC U Craiova. În prima jumătate de an, fundașul dreapta nu a putut fi legitimat din cauza unei interdicții la transferuri, iar în ultima jumătate de an a fost trimis la echipa a doua după o discuție cu finanțatorul Adrian Mititelu.

FOTO. Lena, soția fotbalistului Gabi Enache, dă din casă! Ce sarcini are sportivul în prag de sărbători

+44 FOTO

Pentru Lena Enache urmează o perioadă aglomerată. Soția fotbalistului are o afacere cu dulciuri și este expertă în prepararea cozonacilor. Astfel că, fiind mai tot timpul plecată de acasă, soțul ei trebuie să preia treburile gospodărești. 

„Urmează o perioadă de foc pentru mine, îmi era dor de nebunia de la Crăciun. Cât eu pregătesc cozonacii pentru clienții mei, Gabi mă ajută acasă. Chiar se ocupă, amândoi avem aceleași principii și nu poate sta până vin eu acasă, să fac eu. Pune mâna la treabă, mă ajută. 

Pe el l-a ajutat foarte tare că a stat singur și trebuia să se ocupe și de tot ce înseamnă casă. Numai bine, acum s-a întors și mă ajută și pe mine. Nu face preparate pentru această sărbătoare, însă găsesc casa curată. Crăciunul acesta ne-am scos, plecăm pe 23 Decembrie în Maramureș, unde ne așteaptă bucate alese”, a declarat Lena enache pentru Spynews.ro.

+44 FOTO

Lena, soția fotbalistului Gabi Enache: „Așteaptă ofertă de a pleca din nou din țară

„Cât despre afacerea pe care eu și Gabi am început-o, lucrurile avansează și stagnează în același timp. El așteaptă ofertă de a pleca din nou din țară și nu putem demara nimic pănă nu știm dacă pleacă sau nu.

Așteptăm confirmarea pe plan fotbalistic, după, dacă nu pleacă perioada următoare, ne apucăm de bussines-ul despre care v-am spus. Dacă pleacă, mai amânâm, mi-e greu singură. Făceam așa un calcul...și în aproape 8 ani, în aceasta perioadă am stat cel mai mult împreună, ne-am obișnuit unul cu celălalt și cred că va fi greu dacă pleacă. 

Dar știu cât de important este pentru el fotbalul și clar, și cât de greu mi-ar fi mie. Îmi doresc să fie fericit și să facă ceea ce îi place și știe cel mai bine”, a mai declarat Lena.

Citește și:

Dragomir știe de unde vine căderea lui Tavi Popescu: „Cu o fată care îți mănâncă vigoarea, nu mai ai nicio șansă”

Video șocant cu Anamaria Prodan. Mesaj sumbru pentru „Soarele meu”, direct din cimitir: „Ți-am dat bani, ți-am luat mașină. Ți-am luat casă cu grădină”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”