GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Fosta iubită celebră a lui Stelea, detalii neștiute: „El era căsătorit atunci. Îl am și acum în suflet”

Lili Sandu/ foto Instagram @Lili Sandu +45   FOTO
Lili Sandu/ foto Instagram @Lili Sandu

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 10:56 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 19:44

Lili Sandu, fosta iubită a lui Bogdan Stelea din anii 2000, a oferit detalii despre relația cu fostul portar al echipei naționale.

Prezentatoarea de la Pro TV a fost aproape de căsătorie cu Bogdan Stelea, însă cei doi nu și-au mai unit destinele și s-au despărțit. Fostul mare portar a vrut să o ceară pe Lili Sandu pe Arcul de Triumf, însă nu i s-a permis.

GALERIE FOTO. Lili Sandu: „Bogdan Stelea a fost prima mea iubire”

Cum arată în prezent Lili Sandu, foto: Instagram
+41 FOTO

„Eu, când l-am cunoscut pe Bogdan, eram cunoscută cât de cât în România. Trecusem de Școala Vedetelor, existam cu numele în industria muzicală de atunci. Când l-am cunoscut pe Bogdan, el era portarul naționalei României, dar eu nu știam foarte multe lucruri despre el.

Pe mine m-a atras el ca bărbat, punct. Nu m-am gândit niciodată că relația mea cu Bogdan îmi va aduce notorietate. Nu de asta l-am ales. Bogdan a fost prima mea iubire. Și a fost o iubire atât de intensă și atât de frumoasă. Mă rog, cu mici scăpări. Eram un copil care i-a dăruit inima. El e mai mare ca mine cu 11 ani.

El era căsătorit, dar când l-am cunoscut eu era în proces de divorț, de separare de soție. Lucrurile astea nu se știu. Tot timpul mă gândesc la el cu respect și, da, am spus mereu, el mi-a adus notorietate. Eram iubita portarului naționalei României. N-am fost niciodată căsătoriți deși foarte multă lume scrie asta. Nu am fost căsătoriți, deși am fost cerută de soție de către Bogdan, dar nu ne-am căsătorit.

De ce? Pentru că ne-am despărțit. Nu eram genul de femeie care să stea acasă și să crească copilul. La vârsta aia voiam să evoluez, la fel ca și el, dar nici noi nu ne mai înțelegeam bine. Avem 26 de ani.

Acum, dacă ne vedem, ne salutam. Până la urmă, a fost prima mea iubire. Am suferit după aceea, dar nu a fost să fie. Mi-a rămas în suflet și Silviu știe asta”, a spus Lili Sandu la podcastul realizat de Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici
+29 FOTO

Citește și:

Gică Popescu explică de ce nu i-a cumpărat fiicei lui o mașină mai scumpă: „Nu a făcut nimic. Trebuie să meriți, să muncești”
MONDEN
Gică Popescu explică de ce nu i-a cumpărat fiicei lui o mașină mai scumpă: „Nu a făcut nimic. Trebuie să meriți, să muncești”
Ce se întâmplă în căsnicia lui Cătălin Moroșanu » Luptătorul și Georgiana s-au căsătorit în urmă cu 12 ani: „Suntem caractere diferite”
MONDEN
Ce se întâmplă în căsnicia lui Cătălin Moroșanu » Luptătorul și Georgiana s-au căsătorit în urmă cu 12 ani: „Suntem caractere diferite”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
arafat5
arafat5  •  19 Martie 2024, 11:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tk2014
tk2014  •  18 Martie 2024, 09:53
Postat de Chris.Dumitrescu pe 17 Martie 2024, 20:12

El căsătorit, iar ea o...***. Oare e rusinos sau nu? Oricum nu se poate mândri cu asta cand toti o arata cu degetul.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tk2014
tk2014  •  18 Martie 2024, 09:51
Postat de FlashGordon pe 17 Martie 2024, 13:51

an ugly,old and bitter women.

daca si asta e ugly…

Vezi toate comentariile (22)
Comentează