GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Linia întâi în lupta împotriva COVID-19, răspuns fabulos pentru ajutorul financiar oferit de jucătorii Romei

165,155 de persoane infectate cu COVID-19 a raportat până acum Italia în mod oficial +30   FOTO
165,155 de persoane infectate cu COVID-19 a raportat până acum Italia în mod oficial

Articol de - Publicat joi, 16 aprilie 2020 17:49

Un asistent medical din Roma și-a scris, la îndemnul fiului său, mare fan giallorosso, numele lui Edin Dzeko (34 de ani), atacantul Romei, pe spatele halatului de protecție ca semn de mulțumire pentru ajutorul financiar oferit de giallorossi în lupta împotriva crizei COVID-19.

Medicii și asistenții italieni au reușit să-i mobilizeze și pe fotbaliști pentru a-i ajuta în lupta cu noul coronavirus. Jucătorii de la AS Roma au strâns deja peste jumătate de milion de euro ca donație pentru spitalele din Cetatea Eternă, iar aceștia nu au întârziat să răspundă gestului caritabil.

Creștere abruptă de cazuri în România: 7.707 în total, 491 de persoane s-au îmbolnăvit în ultimele 24 de ore

„Toți ținem cu Roma”

Stă dovadă ideea avută de un asistent de la Ospedale San Carlo din Potenza. La îndemnul băiatului său, mare tifoso giallorosso, Giuseppe Albano și-a scris pe spatele halatului de protecție „Forza Roma", numele și numărul golgeterului echipei lui Paulo Fonseca, Edin Džeko (foto). 

„Toți ținem cu Roma, este o dinastie giallorossa în familie, de la bunic, tată și până la nepoți. Fiul meu are 5 ani și a insistat să pun numele atacantului preferat", a explicat infirmierul, pentru Il Romanista.

Bosniacul declarat cel mai bun străin care a jucat vreodată în campionatul Cehiei a rămas și el impresionat de gestu lui Albano și i-a trimis un tricou original de la AS Roma cu autograf. Un alt medic din Capitală și-a trecut pe spatele halatului un 10 și numele fostului mare căpitan Totti.

FOTO Cele mai interesante imagini din lume în plină pandemie de coronavirus

+26 FOTO

VIDEO Klaus Iohannis: „Stați acasă. Altfel, după sărbători vom avea înmormântări”

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Francezii au descoperit la ce temperatură moare COVID-19

Șeful Institutului de medicină criminalistică din Hamburg: „Victimele de coronavirus ar fi murit oricum în cursul anului, chiar dacă sună crud”

Playtech: BOMBĂ! Ce boală ar fi avut polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează