STIRI EXTRASPORT  ·  GUVERNUL ROMÂNIEI

Ludovic Orban, testat a doua oară pentru coronavirus » Șeful Guvernului a primit rezultatul în această dimineață

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Marti, 24 Martie, 09:01

Premierul Ludovic Orban va ieși din carantină după ce a fost testat a doua oară și a reieșit că nu este infectat cu coronavirus.

Aflat la autoizolare la Vila Lac, după ce s-a întâlnit cu senatorul Vergil Chițac, diagnosticat cu COVID-19, Ludovic Orban își poate relua activitatea normală. Luni, șeful Guvernului, a efectuat un al doilea test pentru coronavirus, iar azi a fost anunțat că rezultatul a fost negativ, la fel ca și cel de pe 13 martie. Astfel, el va ieși de la autoizolare. La fel se întâmplă și-n cazul celorlalți miniștri.  

Premierul Ludovic Orban, precum și membri ai Guvernului, au primit rezultatul testului pentru noul coronavirus (COVID-19), acesta fiind unul negativ. În urma acestui rezultat negativ, premierul a epuizat regimul de izolare de 14 zile și își va relua activitatea curentă la Palatul Victoria. În același sens vor proceda și ceilalți membri ai Guvernului care s-au aflat in perioada de izolare", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Klaus Iohannis anunță carantină totală în România: "Tot ce era până acum recomandare devine obligatoriu"

 Citește mai multe știri despre situația din România:Doi frați sunt ultimii condamnați la moarte din Europa. Ireal ce i-au făcut profesoarei lor! „Când judecătorul a citit verdictul, toată lumea a aplaudat„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Fotbal, Amical

Dinamo - Rapid

Netelevizat
17:00 Snooker

Liga Campionatului

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Fotbal, Reluare

90 de ani de La Liga

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Express

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1