GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  GUVERNUL ROMÂNIEI

Ludovic Orban, testat a doua oară pentru coronavirus » Șeful Guvernului a primit rezultatul în această dimineață

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 09:01

Premierul Ludovic Orban va ieși din carantină după ce a fost testat a doua oară și a reieșit că nu este infectat cu coronavirus.

Aflat la autoizolare la Vila Lac, după ce s-a întâlnit cu senatorul Vergil Chițac, diagnosticat cu COVID-19, Ludovic Orban își poate relua activitatea normală. Luni, șeful Guvernului, a efectuat un al doilea test pentru coronavirus, iar azi a fost anunțat că rezultatul a fost negativ, la fel ca și cel de pe 13 martie. Astfel, el va ieși de la autoizolare. La fel se întâmplă și-n cazul celorlalți miniștri.  

Premierul Ludovic Orban, precum și membri ai Guvernului, au primit rezultatul testului pentru noul coronavirus (COVID-19), acesta fiind unul negativ. În urma acestui rezultat negativ, premierul a epuizat regimul de izolare de 14 zile și își va relua activitatea curentă la Palatul Victoria. În același sens vor proceda și ceilalți membri ai Guvernului care s-au aflat in perioada de izolare", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Klaus Iohannis anunță carantină totală în România: "Tot ce era până acum recomandare devine obligatoriu"

 Citește mai multe știri despre situația din România:

Ce se întâmplă cu ratele la bănci? Ministrul Finanțelor a vorbit azi despre vestea pe care o așteaptă toți românii

Comentariu de Dan Udrea » După ce vom câştiga războiul cu coronavirusul, vom avea imunitate. Dar vom mai avea şi libertate?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează