GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Ludovic Orban, despre restricțiile care vor fi eliminate pe 15 mai: ce se întâmplă cu parcurile, hotelurile și restaurantele

Ludovic Orban +49   FOTO
Ludovic Orban

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 13:42

Premierul Ludovic Orban a vorbit despre restricțiile care vor fi îndepărtate începând cu data de 15 mai.  

Ludovic Orban a spus că parcurile pot fi deschide după terminarea stării de urgență, dar cu respectarea anumitor reguli. Același principiu va exista și în cazul hotelurilor, în timp ce cafenelele și restaurantele vor trebui să mai aștepte: „Riscul epidemiologic, este mai mare, în condiţiile în care nu se poate purta masca”

Guvernul va asigura măști pentru elevi

„Președintele României a anunțat obligativitatea de purtare a măștii va fi pentru spații închise. Școala este un spațiu închis. În cazul în care se va relua activitatea cu participarea studenților sau elevilor la școală, cu siguranță va fi asigurată masca. În cazul în care se vor deschide școlile, este normală obligația Guvernului de a asigura măștile pentru toți elevii care nu vor avea posibilitatea să procure măști”, a declarat Orban. 

FOTO / Cum arată Bucureștiul pe timp de coronavirus

+45 FOTO

„S-au discutat foarte multe idei și menționez că mi se par idei bune. De exemplu, posibilitatea realizării unui triaj la locul de muncă, la școală, prin intermediul termometrelor electronice. E nevoie de o dotare a companiilor, a instituțiilor publice, astfel încât să se poată lua temperatura, zilnic, când vine omul la locul de muncă. În cazul în care persoane are o temperatură de peste 37 de grade, să nu i se permită accesul la muncă și să fie supus unei evaluări medicale, inclusiv posibilitatea unei testări de COVID”
- Ludovic Orban

VIDEO / Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește alte știri despre coronavirus:

5.400 de euro costă să fugi din Spania în plină pandemie de coronavirus

Fotbalist la terapie intensivă » Primul jucător din elita Franței bolnav de COVID-19?

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
2290353194581653
Andrei Piatra  •  24 Aprilie 2020, 18:09
Postat de robby73 pe 24 Aprilie 2020, 16:51

Troll PSDist la muncă! Ați apărut iarăși?

Daca te-ai fi interesat ai fi vazut ca PSD a initiat acest proiect de lege. :))))

valyyomanid
valyyomanid  •  24 Aprilie 2020, 17:21
Postat de tgbre pe 24 Aprilie 2020, 16:15

asa somitate ca vroia sa-i inchida in ghetouri pe batrani...

Esti in tema ? Vezi ca documentul e pe net ! Vezi ce scrie acolo si si pe urma conentezi ce au zis razgandacii de la guernare cu locatarul de la Cotroceni..Vorbim pe documente, nu pe vorbe ! Ai uitat cand locatarul de la Cotroceni a spus cu subiect si predicat..toate persoanele peste 65 de ani nu pot iesi din case..dupa care a venit nea Sica cu explicatia..a fost fake news..?

robby73
robby73  •  24 Aprilie 2020, 16:51
Postat de Andrei Piatra pe 24 Aprilie 2020, 15:06

Pacalicii din Parlamentul Tradarii Romaniei tocmai au trecut o lege prin care se interzice exportul de bustean pe urmatorii 10 ani in spatiul extracomunitar. Cine citeste "interzice exportul de bustean pe urmatorii 10 ani..." si se apuca sa deschida sampania, asa cum marionetele din Parlament spera, se pacaleste, fiindca Romania oricum nu exporta bustean in Afghanistan, Haiti sau Australia ci in spatiul din care provin calaii Carpatilor - Holzindustrie Schweighofer, Kronspan si Egger - adica in tarile UE. Ce manipulare grosolana, lupul paznic la oi, asta a ajuns Statul Roman in 2020!!!

Troll PSDist la muncă! Ați apărut iarăși?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează