GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Mădălina Ghenea, giumbușlucuri în tricoul echipei favorite: „Hai Craiova!” » Numele cărui fotbalist din Superligă îl are pe spate

Mădălina Ghenea +49   FOTO
Mădălina Ghenea

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 21:15 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 00:01

Fotomodeul Mădălina Ghenea, catalogată de internauți cea mai frumoasă femeie din România, a postat câteva videoclipuri pe rețelele de socializare în tricoul Universității Craiova, în timpul meciului cu Farul Constanța, din etapa #4 a play-off-ului Superligii.

Fan declarată al fotbalului din Craiova, Mădălina Ghenea a postat pe Instagram trei videoclipuri prin care își arată susținerea pentru Universitatea.

GALERIE FOTO. Mădălina Ghenea, alături de Universitatea Craiova » A purtat tricoul lui Mihai Căpățînă

Mădălina Ghenea (36 de ani) a filmat o reclamă de promovare a unui brand de lenjerie intimă. Fotomodelul român se pregătește de plecarea spre New York, acolo unde partenerul Grigor Dimitrov (32 de ani) debuta marți.
+25 FOTO

A îmbrăcat tricoul Craiovei și a postat un filmuleț în care flutură un steag al oltenilor. Tricoul purtat de Mădălina Ghenea este al fundașului dreapta Mihai Căpățînă, titular în meciul de vineri dintre Craiova și Farul.

Fosta iubită a tenismenului Grigor Dimitrov (32 de ani) a schimbat câteva pase chiar în propria locuință, exclamând categoric: „Hai Craiova! Forța Știința”.

Mădălina Ghenea nu mai formează un cuplu cu tenismenul Dimitrov

+45 FOTO

Timp de câteva luni, bulgarul Grigor Dimitrov și românca Mădălina Ghenea au format un cuplu. Dacă la începutul relației au fost foarte discreți, se fereau de paparazzi, dar evitau și să-și facă declarații în mediul online, pe parcurs și-au făcut curaj și și-au trăit public relația de iubire.

Nu era competiție sportivă la care ea să nu își facă prezența, să nu îl susțină din tribune. Românca avea grijă să îi fie alături iubitului mai ales când acesta nu avea succes pe terenul de tenis, îl săruta după fiecare partidă, încurajându-l că în viitor o să-și arate adevăratul talent.

Totul a decurs bine între ei pentru o perioadă, ulterior relația s-a răcit și au ajuns la despărțire. În octombrie, după 7 luni de iubire, cei doi au pus punct relației, cu toate că mulți fani spuneau că ei formează cuplul perfect. Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov nu se mai urmăresc pe Instagram și chiar și-au șters toate pozele pe care le aveau împreună pe rețelele sociale.

Citește și alte știri:

Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman, s-a apărat după ce a fost acuzată că a condus cu copilul la volan
FCSB
Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman, s-a apărat după ce a fost acuzată că a condus cu copilul la volan
Noile Kardashian: cine este mama și cine sunt fiicele?
MONDEN
Noile Kardashian: cine este mama și cine sunt fiicele?

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
dandana
dandana  •  16 Aprilie 2024, 09:34

Rușine sa va fie gsp. Sa vedem mesajele aceste scrise de uni ***, iar eu când îl înjur îmi dați interzis la cheat. Se vede ca faceți și pe dracu să păstrați acești nesimțiți pe aici și este păcat. În România prostia nu este asa cum credeți voi, mai sunt și oameni care respecta femeia, familia sau copii. Voi aici ați uitat asta, și uni probabil nu mai avem cei 7 ani de acasă în care mama îți spunea că nu este frumos. Treziți-vă! Mulți au plecat de pe aici ca nu-i mai suportă pe uni, nu intră decât să înjure zi cam atât. Dar voi ați îndepărtat oamenii care nu doresc să vadă asa ceva și cumva regulează când vad acești *** și înjură. Trebuie sa înțelegem ca nu este bine sa depășim un prag, pragul sa jignești o persoană pe care nu o cunoști. Ca mai spui de x ca este hot și nu își joaca șansele, este altceva. Dar sa spui ca o femeie este așa și așa este prea mult. Ba de multe ori erau înjurături de copii și familie, și ce ați făcut? Ați modificat sa nu se vadă cuvântul jignitor.. E surpriză, nimeni nu s-a prins de asta, și cum își permit ăștia să îmi... Mie fetița? Sau să-mi înjure morți. Chiar nu faceți nimic în privința asta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  16 Aprilie 2024, 09:19

Dacă în 2024 iau interdicție ca înjur un *** care jignește o femeie, bai ăștia de la gsp.ro, nu mai sunteți nimic. Țineți aceste specimene pe cheat doar sa fiți voi citiți? Dar surpriza majoritatea din acești nesimțiți nici nu citesc. Stau cu 200 kg pe ei și sunt frustrați ca o femeie arată bine și ei cu bula în mână se întreabă cum este aea slabă. Bai va zic eu secretul. Nu mănâncă toate *** ca voi, și face sport. Sport nu înseamnă să mergi până la fricider sa bagi în tine, și mergi sa alergi minim 10 km. Dar uni dintre acești nesimțiți au și uitat sa fugă, dar totuși jignesc. Și ii întreb care femeie nu este usuratică? Dacă nu era usuratică noi am fi pe pământ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  15 Aprilie 2024, 08:25
Postat de mariusb pe 13 Aprilie 2024, 09:56

*** asta cand tine cu FCU, cand cu CSU... Nici ea nu stie...

Tine cu universitatea Craiova. Era și femeia în fubi care dracu mai este Craiova. Cred că a văzut realitatea, universitatea Craiova este universitatea, și echipa lui Mititelu este un nimeni. Un nimeni care merita sa și plece din Craiova. Oamenii deștepți au văzut adevărul. Tu când te vei deșteapta nesimțitule. Spui de Mădălina ca este usuratică, dar prin ce a fost femeia asta, mulți străini cunosc România și Oltenia. Ești un mare ***, iar tu ar cam trebui sa mergi în Olanda sa mori asistat. Nimeni nu va zice nu la ce minte de *** ai. Terminați dracu sa mai jigniți femeile fiind frustrați de frumusețea ei. Și nu obligați voi femeia sa țină cu Unica ca nu merită. Chiar și ea când a spus ca tine cu Fcu, era într-o eroare totala ca și noi în trecut. Doar ca timpul a trecut, adevărul a ieșit și știm cu cine sa ținem. Dacă voi sunteți încă proști sa mai țineți cu un om care fura bani jucătorilor, un om care vindea meciuri că nu mai avea bani. Treziți-vă! Nimeni nu ține cu CSU că au fost plătiți. Și noi ca olteni iubim doar universitatea Craiova, și nu urmăm un patron *** care nu poate, dar nici măcar nu lăsa pe alți sa se ocupe de club. Și nu uita! Universitatea Craiova este și va rămâne unică în lume. Ea legal azi este CSU, deci voi fetițele ușuratice nu mai faceți femeia usuratică. Uitați-vă la voi cât iubiți un patron și nu clubul, apoi spune cine este usuratică. Mădălina sau voi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează