GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

foto Mădălina Ghenea, asemănată cu un înger » Cea mai recentă fotografie a româncei a creat isterie în rândul fanilor

Mădălina Ghenea, asemănată cu un înger! Cea mai recentă fotografie a româncei a creat isterie în rândul fanilor +49   FOTO
Mădălina Ghenea, asemănată cu un înger! Cea mai recentă fotografie a româncei a creat isterie în rândul fanilor

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 13:24 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 13:26

Mădălina Ghenea, actrița româncă ce se iubește cu sportivul bulgar Grigor Dimitrov, face furori în mediul online. A atras atenția cu cea mai recentă fotografie postată pe Instagram, iar fanii au fost cei care au asemănat-o cu un înger.

În vârstă de 36 de ani, românca Mădălina Ghenea e de câteva luni într-o relație cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov. Deși la început au fost foarte discreți, îndrăgostiții nu se mai feresc acum să apară împreună, ea l-a susținut pe sportiv la meciurile de tenis, iar el a fost alături de ea, pe covorul roșu, la diferite evenimente.

Pe lângă povestea lor de iubire, cei doi se concentrează la carierele lor, Mădălina Ghenea se bucură de un adevărat succes în străinătate ca actriță. E activă și în mediul online, unde are multe campanii pentru brand-uri de top. Printre pozele ei cu bijuterii de milioane de euro și cu cele în care apare îmbrăcată în lenjerie intimă, vedeta a surprins acum cu o fotografie neașteptată.

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO

„Ești cea mai frumoasă femeie din lume!”

În cea mai recentă poză, Mădălina Ghenea apare îmbrăcată într-o ținută albă, accesorizată cu volane și cu bijuterii prețioase. Fanii nu s-au putut abține și au comparat-o cu un înger. Alții i-au complimentat formele perfecte, de fotomodel.

„Ești cea mai frumoasă femeie din lume!”, „Zeiță”, „Mă fascinezi”, „Superbă”, „Wow! Ești așa frumoasă! ❤️”, „Un înger”, sunt câteva dintre complimentele pe care fanii I le-au transmis în mediul online Mădălinei Ghenea.

Cu ce bărbați celebri s-a iubit Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea este o actriță română, care și-a început cariera ca fotomodel. Este stabilită în Italia la Milano. S-a născut la data de 8 august 1987 la Slatina. Mădălina a luat lecții de balet timp de șapte ani, dar și de pian. A absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina. 

Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în toată lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania.

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO

A avut o relație cu actorul Leonardo DiCaprio și a fost iubita actorului scoțian Gerard Butler. În 2016 a avut o relație cu celebrul designer Philipp Plein, care a durat doar 38 de zile. Mădălina Ghenea are o fetiță împreună cu Matei Stratan și nu au rămas în relații prea bune după despărțire.

În prezent, frumoasa româncă se iubește cu jucătorul bulgar de tenis Grigor Dimitrov.

Partenera hot a fotbalistului de la FCSB: „Te iubesc, little warrior”
METROSPORT
Partenera hot a fotbalistului de la FCSB: „Te iubesc, little warrior”
Leo Messi, „cerință” publică pentru Antonela Roccuzzo: „Mi-ar plăcea asta”
INEDIT
Leo Messi, „cerință” publică pentru Antonela Roccuzzo: „Mi-ar plăcea asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cobra
cobra  •  26 Septembrie 2023, 19:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Sofa_King
Sofa_King  •  26 Septembrie 2023, 16:42

Data viitoare cand ma plimb cu avionul ma duc numai in chiloti ca vad ca da bine in fotografii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează