GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Mădălina Ghenea l-a cucerit pe Mike Tyson » Nu a contat că de față era și soția fostului pugilist

Mădălina Ghenea și Mike Tyson. Foto: Instagram +49   FOTO
Mădălina Ghenea și Mike Tyson. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 11:22 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 11:22

Mădălina Ghenea, românca în vârstă de 36 de ani care s-a iubit cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (32), l-a cucerit recent și pe Mike Tyson (57). Actrița și fostul pugilist s-au întâlnit la un eveniment, unde au stat chiar la aceeași masă.  

Mike Tyson pregătește o apariție într-un film cu supereroi. Recent, el a participat la un eveniment în Torino, Italia, unde a discutat despre proiectul său viitor, pelicula „Bunny-Man”. La eveniment și-a făcut apariția și românca Mădălina Ghenea. 

FOTO. Mădălina Ghenea l-a cucerit pe Mike Tyson

+45 FOTO

Actrița a purtat o rochie superbă, cu un decolteu amplu, care a scos în evidență atuurile fizice, astfel că Mike Tyson, care era însoțit de soția Lakiha Spicer, nu a putut ignora prezența vedetei și a profitat de ocazie pentru a se poza la panou alături de ea. 

Imaginile cu Mădălina Ghenea și Mike Tyson au ajuns pe rețelele de socializare, vedeta s-a și lăudat cu faptul că l-a întâlnit pe celebrul pugilist. 

„Mike Tyson a fost o onoare să te cunosc pe tine și pe frumoasa ta soție, amândoi sunteți printre cele mai umile, cu picioarele pe pământ suflete pe care le-am întâlnit vreodată”, a transmis românca Mădălina Ghenea pe contul ei oficial de Instagram, unde are peste un milion de urmăritori. 

La eveniment, ea a îmbrăcat o rochie neagră, foarte elegantă, decoltată și crăpată pe un picior. Și-a pus încă o dată silueta în evidență!

Georgina Rodriguez, mai sexy decât permite legea. La propriu! » Au fost forțați să cenzureze poza cu iubita lui Cristiano Ronaldo
Iran
Georgina Rodriguez, mai sexy decât permite legea. La propriu! » Au fost forțați să cenzureze poza cu iubita lui Cristiano Ronaldo

Mădălina Ghenea s-a despărțit de tenismenul Grigor Dimitrov 

Timp de câteva luni de zile, bulgarul Grigor Dimitrov și românca Mădălina Ghenea au format un cuplu. Dacă la începutul relației au fost foarte discreți, se fereau de paparazzi și evitau să-și facă declarații în mediul online, pe parcurs și-au făcut curaj și și-au trăit public relația de iubire. Nu era competiție sportivă la care ea să nu își facă prezența, să nu îl susțină din tribune. 

Românca avea grijă să îi fie alături iubitului mai ales când acesta nu avea succes pe terenul de tenis, îl săruta după fiecare partidă, încurajându-l că în viitor o să-și arate adevăratul talent. Totul a decurs bine între ei pentru o perioadă, ulterior relația s-a răcit și au ajuns la despărțire. 

În octombrie, după 7 luni de iubire, cei doi au pus punct relației, cu toate că mulți fani spuneau că ei formează cuplul perfect. Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov nu se mai urmăresc pe Instagram și chiar și-au șters toate pozele pe care le aveau împreună pe rețelele sociale.

Citește și:

Sorana Cîrstea explică de ce a ales să se mute în Dubai: „În suflet sunt româncă, dar...”
DUBAI
Sorana Cîrstea explică de ce a ales să se mute în Dubai: „În suflet sunt româncă, dar...”
Cine e Denisa, iubita lui Istvan Kovacs, care a făcut furori în această săptămână în București
GALA SPORTULUI
Cine e Denisa, iubita lui Istvan Kovacs, care a făcut furori în această săptămână în București

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează