GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CRIMĂ

Manny Pacquiao se implică, după crima care a șocat Insulele Filipine: cere pedeapsa cu moartea pentru ucigași și oferă recompense pentru găsirea lor

Articol de - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 18:02 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 19:04

O crimă violentă care a avut loc în noaptea de Anul Nou a șocat Insulele Filipine. Christine Dacera, o stewardesă în vârstă de 23 de ani, a fost găsită moartă în cada unui hotel din Manila.

Potrivit cercetărilor, tânăra ar fi fost sechestrată de un grup de 11 bărbați după ce a participat la o petrecere cu prietenii în ajunul Anului Nou, apoi a fost violată și ucisă. 

Detaliile crimei l-au tulburat inclusiv pe Manny Pacquiao, fost boxer și în prezent senator al țării asiatice. El a declarat că o cunoștea pe tânără și va oferi recompense de 10.000 de dolari în schimbul informațiilor care ar putea duce la acuzarea celor implicați în această crimă. 

Manny Pacquiao cere pedeapsa cu moartea

De asemenea, Pacquiao a mai cerut ca aceste infracțiuni să fie sancționate cu pedeapsa capitală. „Ceea ce urăsc este violul urmat de crimă, așa că voi face presiuni ca asta să fie sancționată cu pedeapsa cu moartea”, a spus fostul sportiv.

Poliția din Filipine a formulat acuzații provizorii pentru viol și crimă împotriva a 11 bărbați care au fost la aceeași petrecere cu Christine Dacera, trei dintre ei fiind deja reținuți, însă eliberați de judecător: acesta a susținut că nu exisă dovezi suficiente la momentul respectiv care să confirme că tânăra a fost violată și ucisă de acele persoane.

Citește și alte știri:

Manny Pacquiao, următorul adversar al lui McGregor? Irlandezul vrea să revină în activitate cu o luptă-șoc!

VIDEO Manny Pacquiao, meci de poveste. L-a bătut pe Thurman și este cel mai vârstnic campion mondial

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
141365743797979
Robin Green  •  10 Ianuarie 2021, 02:08

Pe romani ii intereseaza crimele si pedepsele din alte tari, dar pe nea nelu (iliescu) cand il vor judeca si executa pentru lovitura de stat din 1989 soldata cu moarte a sute de oameni, uciderea lui Ceausescu si schingiuirile si bataile studentilor in 1990???

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  10 Ianuarie 2021, 02:04
Postat de ekneb pe 09 Ianuarie 2021, 22:24

Pentru unele infractiuni, UNELE, nu asa pe banda rulanta, eu nu vad alta solutie in afara de pedeapsa capitala, si aici nu conteaza convingerile religioase, politice, rasiale, sexuale sau orice altceva. Exista oameni care pur si simplu sunt un pericol continuu pt societatea umana.

Exact, unul. ce violeaza sau omoara nu poate fii reabilitat, mai ales dupa 20 de ani de bulau.

aurelianionut
aurelianionut  •  10 Ianuarie 2021, 00:26
Postat de briceag pe 09 Ianuarie 2021, 22:08

Pedeapsa cu moartea si cica-i crestin. :)

Ce are ba una cu alta?Ce daca-i crestin?Da' aia cand violeaza si ucid ce sunt?...Sustin pedeapsa cu moartea pentru animalele astea,***,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează