GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DIVORȚ

foto Legenda lui Dinamo s-a despărțit oficial de fosta Miss Playboy » Fusese acuzat că a înșelat-o: „Colega lui Patrick era amanta lui!”

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 14:28 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 15:08

Fosta Miss Playboy în Bulgaria Margarita Peychinska și Florentin Petre au divorțat după 10 ani de căsătorie. 

Cei doi au împreună un băiețel de 9 ani. La un an după ce Margarita anunța că va divorța de fostul fotbalist, despre care spunea ca a înșelat-o, cei doi au finalizat despărțirea zilele trecute, anunță Cancan

Florentin Petre și Margarita Peychinska au divorțat 

+34 FOTO

Potrivit sursei citate, fiul celor doi va rămâne cu Margarita, dar Florentin îl va putea vizita în anumite zile, cu anunțarea în prealabil a mamei. Fostul fotbalist va trebui să achite și pensie alimentară, în cuantumul a 25% din veniturile lunare, dar nu mai puțin de 1.500 de lei.

„Colega lui Patrick era amanta lui! Și-a bătut joc de mine, era la telefon cu ea când eu nășteam!” 

În urmă cu un an, Margarita Peychinska lansa o serie de acuzații dure la adresa lui Florentin Petre. „Mă doare sufletul și acum… În momentul în care eu nășteam, mă refer la minutul în care îl aduceam pe lume pe Andrei, el vorbea la telefon cu amanta pe care o avea atunci. 

Nu e vorba de zi, de oră, am găsit desfășurătorul de la telefon în perioada aia. 

Deci în minutul acela, când eu nășteam! Vorbea cu amanta care era sora unui coleg al lui Patrick (n.r. - băiatul cel mare al lui Florentin Petre din prima căsătorie).  

Nici nu știu dacă avea 18 ani atunci fata aia! Atunci am vrut să plec. A fost, probabil, cea mai mare greșeală a mea că nu am plecat. Acest om și-a bătut joc de mine 16 ani, de când suntem împreună, nu s-a oprit niciodată. La cât am suferit, mă crezi că am ajuns la 44 de kilograme? 

+34 FOTO

Mi-a zis că el vrea să fie fericit. I-am spus că fericirea nu se clădește pe nefericirea altuia. 

Și el îmi zice: «Păi ce? Suferi doar tu, important este să fiu eu fericit». Cu siguranță vom divorța! Cale de întoarcere nu mai există. Nici el nu vrea, nici eu nu pot să dau înapoi. 

Nu mă așteptam vreodată să se comporte în acest hal cu mine. A ajuns totul foarte urât între noi. Am ajuns dușmani. Mi-a spus că dacă vorbesc cu voi, a doua zi mergem la notar să semnăm divorțul. I-am spus că semnez doar dacă îmi convine și mie. Și atunci mi-a zis că mă va chema judecătorul!”, declara Margarita. 

Citește și:

Ianis Hagi a primit un mesaj special de ziua lui: „Voi fi pentru totdeauna cel mai mare fan al tău! Te iubesc!”
MESAJ
Ianis Hagi a primit un mesaj special de ziua lui: „Voi fi pentru totdeauna cel mai mare fan al tău! Te iubesc!”
Curtea de Apel a publicat motivarea în cazul lui Mario Iorgulescu: consumase alcool și droguri + Fiul șefului LPF a fost dat de Poliție în urmărire generală
DECIZIE
Curtea de Apel a publicat motivarea în cazul lui Mario Iorgulescu: consumase alcool și droguri + Fiul șefului LPF a fost dat de Poliție în urmărire generală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează