GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Toți ochii sunt pe ea seară de seară » Cea mai frumoasă prezentatoare a știrilor din sport

Marian Nițoiu +33   FOTO
Marian Nițoiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 13:17 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 13:29

Marina Nițoiu și-a început cariera ca actriță, în seriale TV, iar acum prezintă știrile din sport.

Vedeta, care în trecut a locuit în Viena, îi încântă pe telespectatori la fiecare apariție, prezentând știrile din sport de la PrimaTV de aproape 3 ani.

Frumoasa șatenă este pasionată de fotbal și nu ratează niciun meci al echipei naționale. Pe lângă fotbal, este atrasă de sporturile de iarnă și de echitație.

+29 FOTO

„Televiziunea a apărut în viaţa mea datorită actoriei. În perioada facultăţii am jucat un rol de jurnalistă într-un film şi mi-a plăcut atât de mult încât n-am vrut să mai ies din rol. Am simţit că trebuie să descopăr şi mai multe despre meseria asta şi aşa am ajuns să mă înscriu la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

După facultate au urmat etapele fireşti, de la perioada de practică într-o redacţie până la momentul în care am dat prima probă într-un studio de ştiri. Acum privind în urmă îmi dau seama că «rolul» de prezentatoare mi-a fost predestinat”, spunea Marina pentru paginademedia.ro.

Citește și: 

L-a uitat pe Denis Alibec » Cine e noul preferat al Andreei Bododel: a venit cu tricoul lui în Giulești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
baisanmircea
baisanmircea  •  04 Aprilie 2023, 15:55

Am facut un comentariu despre Simona Taranu ! Semnat Mircea B. Dar nu vad unde e comentariul !

baisanmircea
baisanmircea  •  04 Aprilie 2023, 15:47

Nu poate fi considerata o femeie frumoasa Simona Taranu cu acest picioare fuse,strambe,lucru esential la o femeie considerata frumoasa ! Este enervant cu jocul ei de picioare din timpul cand prezinta emisiunea,pentru asi acoperi,crede ea,asi masca defectele de la picioare ! Macar de a se prezenta in emsiune cu pantaloni ! Cu aceasta remarca am spuus totul despre ea,ca femeie ! Restul nu mai conteaza ! Semnat : Mircea B.

dandana
dandana  •  03 Aprilie 2023, 20:13

Înseamnă că Simona Țăranu este miss univers. Este drăguță, dar nici-o șansă să fie cea mai frumoasă. Trebuie sa fim serioși cu asta

Vezi toate comentariile (18)
Comentează