GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DECIZIE

Mario Iorgulescu, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare!

Mario Iorgulescu
Mario Iorgulescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 13:22 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 13:47

Mario Iorgulescu (25 de ani), fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul în care era acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe. Sentința este definitivă!

În 2018, fiul președintelui LPF a fost acuzat că, împreună cei 3 complici, a sechestrat un bărbat și ar fi încercat, prin violență, să îl determine să-și retragă plângerea penală depusă într-un dosar.

Mario Iorgulescu, condamnat la închisoare cu executare

Inițial, Mario a fost pus sub control judiciar de către Judecătoria Sectorului 3, dar procurorii au făcut apel, iar Tribunalul București a decis ca fiul șefului LPF să primească mandat de arest preventiv.

Astăzi, 9 aprilie, Curtea de Apel București a decis condamnarea la închisoare cu executare a lui Mario Iorgulescu, după ce fiul șefului LPF fusese achitat de către Judecătoria Sectorului 3. De asemenea, acestuia i-au fost interzise câteva drepturi și are interdicția de a se apropia de victimă.

Mario Iorgulescu, condamnat la închisoare cu executare. Motivarea Curții de Apel București:

Condamnă pe inculpatul Iorgulescu Gino-Mario la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, în varianta simplă, împotriva persoanei vătămate Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ

În temeiul art.67, alin.1, Cod penal, aplică pedeapsa complementară a interzicerii exerciţiului drepturilor prevăzute de art.66, alin.1, literele a, b, n (de a comunica şi de a se apropia, la o distanţă de 100 metri, de persoana vătămată Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ) şi o (de a se apropia de locuinţa sau de alte locuri în care persoana vătămată desfăşoară activităţi sociale, pe distanţa de 100 metri), Cod penal, pe perioada de 5 ani. 

În temeiul art.65, alin.1, Cod penal, aplică pedeapsa accesorie a interzicerii exerciţiului aceloraşi drepturi. În temeiul art.396, alin.6, Cod de procedură penală, raportat la art.16, alin.1, litera g, Cod de procedură penală, cu aplicarea art.193, alin.3, Cod penal şi art.158, alin.1 şi alin.2, Cod penal, dispune încetarea procesului penal faţă de inculpatul Iorgulescu Gino-Mario, pentru infracţiunea de complicitate la lovire sau alte violenţe, în varianta agravată, prev. de art.48, alin.1, Cod penal, raportat la art.193, alin.1 şi alin.2, Cod penal, împotriva persoanei vătămate Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ, ca efect al retragerii plângerii prealabile. În temeiul art.72, alin.1, Cod penal, deduce reţinerea de la data de 6.IX.2016 la data de 7.IX.2016, precum şi arestul preventiv pe perioada 15.IX.2016-12.X.2016, inclusiv. III.
- portal.just.ro

Mario Iorgulescu, judecat și pentru omor

Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată și într-un alt dosar, după ce în septembrie 2019 a cauzat un accident mortal, fiind drogat la volan. În finalul lui 2020, judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Bucureşti a decis că procesul lui Mario ar putea începe și a respins cererea acestuia, de schimbare a încadrării juridice, din omor în ucidere din culpă.

Mario Iorgulescu vrea să fie judecat pentru ucidere din culpă

Fiul șefului LPF a cerut să fie judecat pentru ucidere din culpă, nu pentru omor, și susține că actuala formulare din Codul de Procedură Penală îi încalcă dreptul la apărare, dreptul la o cale de atac eficientă și dreptul la un proces echitabil, notează sursa citată. Uciderea din culpă se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani, în timp ce pentru omor pedeapsa e de la 10 la 20 de ani de închisoare.

Mario Iorgulescu, accident mortal după ce a consumat alcool și cocaină

Iorgulescu jr. a produs un accident grav de circulație, soldat cu decesul unei persoane. În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.

Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a comis un accident grav pe 8 septembrie 2019, soldat cu moartea unui alt tânăr, după ce a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea, evaluat la 300.000 de euro. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.

La două săptămâni de la accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.

Din Italia, Mario Iorgulescu reclamă la CCR că i se încalcă drepturi în procesul de omor! Ce acuză

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (64)
Tataru
Tataru  •  11 Februarie 2023, 15:17

Gino Iorgulescu, sa te duci la dracu cu feciorul tau in brate de ***, tara asta merge prost din cauza laturilor ca tine si odrasla ta, sper sa l impute vreun mafiot pe papagalul ala de fiu tau, ***. Daca ajunge la puscarie ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tipsy
tipsy  •  13 Iunie 2021, 01:03
Postat de Constantin Mosnegutu pe 09 Aprilie 2021, 19:37

Oricum este inca o dovada penibila a unei justitii corupte si aservite clanurilor politice si de interlopi. Vor face de asa natira sa-l scoata basma curata cum se straduie din rasputeri sa le albeasca si pe divele lui base sforarul!!!

Nu cred ca o sa il scape basma curata fiindca probele sunt prea multe si clare, insa avand in vedere legile din Romania, care favorizeaza infractorul, dar si relatiile lui taica'su, probabil o sa ramana cu cei 3 ani din dosarul asta (daca decizia e definitiva). Din care va face unul, la o inchisoare cu regim de pensiune.

jedela
jedela  •  11 Iunie 2021, 00:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează