GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DESPĂRȚIRE

GALERIE FOTO E oficial: „Nu mai suntem împreună” » „Cuplul anului” s-a destrămat

Melissa Satta/ foto Instagram +43   FOTO
Melissa Satta/ foto Instagram

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 23:28 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 23:58

Matteo Berrettini (27 de ani, 129 ATP) a anunțat că s-a despărțit de Melissa Satta (38 de ani).

Italienii atrăgeau atenția asupra unei crize în cuplu încă de la începutul lunii, iar jucătorul de tenis a făcut acum totul oficial. Relația lui cu Melissa s-a încheiat. Cei doi erau împreună de aproximativ un iar, iar revista Chi i-a numit „cuplul anului” în 2023.

FOTO. Melissa Satta și Matteo Berrettini s-au despărțit

FOTO Melissa Satta
FOTO Melissa Satta
FOTO Melissa Satta
FOTO Melissa Satta
FOTO Melissa Satta
+39 FOTO

„Eu și cu Melissa nu mai suntem împreună. Pot doar să spun că ce am avut noi a fost foarte frumos. O relație intensă. Ne respectăm foarte mult reciproc.

Nu voi spune mai mult de-atât pentru că nu-mi place să vorbesc public despre viața mea persoană. Nu s-a întâmplat nimic special care să ducă la despărțire. Trebuie să-i mulțumesc pentru perioadă în care am trăit împreună, în ciuda dificultăților avute”, a declarat Berrettini, citat de The Sun.

Matteo Berrettini a ales tenisul în locul Melissei

Primele zvonuri despre despărțirea lor au apărut în februarie, când jucătorul de tenis nu a reacționat de ziua Melissei.

„Pe teren, în sala de sport, în discuții intense cu noul antrenor Francisco Roig. Cele mai recente imagini de pe rețelele sociale ale lui Berrettini de la Monte Carlo relevă noua sursă de putere găsită de fostul finalist de la Wimbledon, care a fost scos din circuit în acea fatidică zi de 31 august, când s-a accidentat la glezna dreaptă în timpul turului doi al US Open.

Munca intensă din aceste zile ne oferă, în sfârșit, un campion care și-a redescoperit pasiunea, cu scopul destul de evident de a reveni pe teren în martie pentru Indian Wells și Miami.

Dacă dragostea lui pentru tenis l-a aprins din nou, dragostea lui pentru Satta pare să se fi stins definitiv după zile de zvonuri necontrolate: ieri a fost ziua de naștere a prezentatoarei TV de 38 de ani, iar Matteo nici măcar nu i-a dat un like pe rețelele de socializare, confirmând că cei doi se află într-o criză de cuplu

S-a vorbit inclusiv despre căsătorie, iar Maddox, fiul pe care Satta îl are cu Kevin-Prince Boateng, s-a atașat imediat de noul partener al mamei sale”, a notat Gazzetta dello Sport

Vezi și:

Mădălina Ghenea l-a cucerit pe Mike Tyson » Nu a contat că de față era și soția fostului pugilist
MONDEN
Mădălina Ghenea l-a cucerit pe Mike Tyson » Nu a contat că de față era și soția fostului pugilist
„M-am simțit «Regina reginelor»” » Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
RELAȚIE
„M-am simțit «Regina reginelor»” » Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”

Imagini speciale pe Arena Națională » Cum au sărbătorit cei de la FCSB, în frunte cu Florinel Coman, alături de cei 45.000 de spectatori

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  26 Februarie 2024, 00:14

O ia pe Madalina la rever si forehand. Cate un slice si un smash din cand in cand pentru variatie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează