GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FILME

Miami Bici intră de azi pe Netflix! E cel mai vizionat film românesc din ultimii 25 de ani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 14:42

Miami Bici, filmul făcut de Bromania (Matei Dima) și de Codin Matciuc, va intra de azi pe Netflix, după ce a fost retras din cinematografe din cauza Coronavirusului. 

Filmul va fi disponibil momentan doar abonaților Netflix din România, iar din 1 iunie va fi disponibil și la nivel internațional. Miami Bici e cel mai vizionat film românesc din ultimii 25 de ani, cu peste 552.000 de spectatori în cinematografe. 

Bromania a fost cel care a făcut anunțul, dar ora nu a fost deocamdată precizată. De asemenea, comediantul a ținut să precizeze că a reușit să-și amortizeze investiția cu filmul și a obținut și un profit, chiar dacă timpul de rulare în cinema a fost mai scurt decât era în plan. Bromania a lăsat de înțeles că și suma primită de la Netflix a fost destul de consistentă. 

Nu știm despre voi, dar noi suntem dezamăgiți că nu așa se fac pătrățelele.

Publicată de Netflix pe Marţi, 31 martie 2020

Pelicula a fost, însă, retrasă după doar trei săptămâni de la lansare din cauza pandemiei de Covid-19 ce a dus la închiderea sălilor de cinema. 

„Au probleme tehnice cei de la Netflix dar filmul apare azi. Sunt deja oameni la care apare pe Netflix”, a scris Bromania pe pagina lui de Facebook în urmă cu câteva ore. 

De asemenea, filmul 5Gang: Un altfel de Crăciun, cu vloggerul Selly, va intra și el în grila Netflix, însă de pe 27 aprilie.

“Miami Bici” intra maine dimineata la 10 pe NETFLIX :D Eu am insistat mult sa putem da drumul filmului Miami Bici cat...

Publicată de BRomania pe Marţi, 31 martie 2020

Citește și alte știri despre filme:

Recomandări de filme şi documentare din sport » Staţi acasă! Avem ce vedea pe Netflix şi HBO GO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează