GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ITALIA

FOTO Cea mai sexy soție de fotbalist din Serie A, apariție spectaculoasă în vacanță

Michela Persico, Foto: Instagram +49   FOTO
Michela Persico, Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2022 13:56 / Actualizat joi, 18 august 2022 17:24

Vara asta, Michela Persico, soția fundașului Daniele Rugani (28 de ani), de la Juventus, și-a bucurat fanii pe Instagram cu numeroase postări. 

Recent, modelul a publicat o nouă colecție de fotografii pe Instagram, unde își pune în valoare trupul ei impecabil. „Între conversații, să luăm niște soare” e motto-ul ei într-un sezon care pare să nu aibă sfârșit.

+45 FOTO

Michela Persico e jurnalistă

Michela Persico este jurnalist la Mediaset, iar frumusețea ei rivalizează cu cea a Dilettei Leotta.

Născută la Bergamo, frumoasa prezentatoare a lucrat pentru mai multe publicații din Italia, precum Football Top 24, SportItalia, iar anterior ea a fost redactor sportiv la TeleLombardia, potrivit The Sun.

+45 FOTO
  • Sursă foto: Instagram @michelapersico

Michela Persico, cea mai sexy soție de fotbalist din Serie A?!

Michela și Daniele s-au cunoscut în 2016, la un turneu de tenis, iar de atunci formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din sportul italian. Aceasta e prezentă la aproape toate meciurile lui Juventus pentru a-și susține din tribune soțul. Între timp, cei doi au și un copil.

„A fost o vreme când pentru o ziaristă sportivă era preferabil să evite să se afișeze la brațul unui fotbalist cunoscut. Acum nu mai e cazul. N-avem nicio problemă să arătăm în public dragostea pe care ne-o purtăm”, spunea Michela cu ceva timp în urmă. 

Citește și:

Paige Spiranac are concurență! Bella e noua senzație din golf: „Chiar ai voie pe teren îmbrăcată așa?”

Gafă incredibilă cu Eugenie Bouchard » Ce poză au putut să îi pună organzatorii turneului pe acreditare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează