GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  NUNTĂ

FOTO Nuntă ca-n povești pentru fostul jucător al lui Dinamo » S-a căsătorit într-o locație VIP cu bruneta care i-a „sucit” mințile

Mihai Neicuțescu și Lorena Papuc / Sursă foto: Facebook +40   FOTO
Mihai Neicuțescu și Lorena Papuc / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 11:00 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 11:41

Fostul dinamovist Mihai Neicuțescu (24 de ani), proaspăt promovat în Liga 2 alături de CSM Ceahlăul Piatra Neamț, s-a căsătorit cu Lorena, femeia care îi e alături de mai mulți ani. Cei doi au transformat momentul într-unul de basm, evenimentul având loc într-o locație exclusivistă, la piscină.

S-a încheiat „burlăcia” pentru Mihai Neicuțescu, fosta mare speranță a lui Dinamo! Atacantul Ceahlăului și-a pus pirostiile în week-end, când și-a unit destinele cu Lorena, tânăra de care e îndrăgostit până peste cap. 

+36 FOTO

Cei doi n-au lăsat nimic la voia întâmplării în cel mai fericit moment al vieții lor: evenimentul a avut loc la Cernica, la piscină, o locație la modă în rândul VIP-urilor din Capitală.

Lorena are 22 de ani și e nelipsită de la meciurile partenerului său. Ea e o prezență activă și-n social media, unde postează imagini sexy pe conturile sale de socializare, în special pe Instagram, unde le arată urmăritorilor săi diverse ținute, machiaje sau coafuri.

FOTO. Răsfoiește o galerie foto cu partenera lui Mihai Neicuțescu

+36 FOTO

„Spovedania” lui Mihai Neicuțescu: „Există momente în viață în care trebuie să iei cele mai bune decizii. Eu n-am făcut-o” 

În luna mai a acestui an, într-un interviu extins acordat Gazetei Sporturilor, Mihai Neicuțescu vorbea despre regretele sale, dar și despre cum s-a maturizat în ultimii ani:

„Întotdeauna în viață este loc de mai mult și mai bine și cred că orice om își dorește să-și atingă potențialul maxim și poate chiar mai mult de atât. Am trecut printr-o operație, urmată de pandemie, iar perioada în care am stat pe bară a fost una destul de lungă. 

Există momente în viață când trebuie să iei cele mai bune decizii și poate în acel moment nu am făcut-o, dar am învățat din asta. Consider că în acest moment, chiar dacă am mai făcut un pas înapoi în ceea ce privește liga, pot spune că am învățat câte ceva și-mi pot atinge iar potențialul maxim”. 

Îmi doresc ca, în cel mai scurt timp, să ating nivelul primei ligi, dar totul va depinde de mine. Voi face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple într-un timp cât mai scurt
- Mihai Neicuțescu, pentru GSP.ro

VIDEO Imagini cu Mihai Neicuțescu și soția lui, Lorena 

Citește și alte știri: 

GALERIE FOTO Michael Jordan, răspuns categoric! Ce a declarat despre relația dintre fiul său și fosta soție a lui Scottie Pippen

FOTO Adrian Mititelu Jr. scoate bani mulți din buzunar ca să țină relația cu fosta lui Marius Niculae. Oana Marica se răsfață în vacanțe scumpe

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
creeperno534
creeperno534  •  04 Iulie 2023, 22:54

Stiri extrasport???

EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  04 Iulie 2023, 17:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo16
paolo16  •  04 Iulie 2023, 13:41

Huo!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează