GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MESAJ

VIDEO Mihai Neșu, mesaj emoționant de Paște: „Hristos a înviat! Să ne puneam toată nădejdea în Învierea lui Hristos, care S-a jertfit pentru noi”

Mihai Neșu a transmis un mesaj emoționant
Mihai Neșu a transmis un mesaj emoționant

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2020 21:50

Aflat la Oradea, Mihai Neșu (37 de ani) a transmis românilor un mesaj emoționant cu ocazia Paștelui.

 „Dragi prieteni, vă doresc, cu ocazia Sărbătorilor de Paște, pace, liniște sufletească și bună înțelegere între voi, mai ales în perioada asta mai specială. Să ne ajute Dumnezeu, cu mare mila Sa, chiar dacă noi, din neștiință, ne-am îndepărtat de El prin purtarea noastră. Acum, când mai mai ales pentru imunitatea noastră, avem marea nevoie de puterea lui Dumnezeu din Sfintele Taine, Sfânta Împărtășanie, Sfânta Spovedanie, Sfântul Maslu și Sfânta Liturghie.

Avem nevoie de Dumnezeu, dragi prieteni. Toți avem nevoie de Dumnezeu ca să dobândim dreapta socoteală, discernământ, să alegem soluțiile potrivite. Mai ales acum, într-o situație nouă, necunoscută la nivel mondial, din toate punctele de vedere. Dumnezeu, care este Creatorul și doctorul trupurilor și sufletelor noastre, n-are soluția împotriva acestui virus? Are orice! Trebuie doar să ne dorim să colaborăm cu El, să-L rugăm și ne va izbăvi. Acolo unde ne punem nădejdea, de acolo vine și izbăvirea. Hristos a înviat! Să ne puneam toată nădejdea în Învierea lui Hristos, care S-a jertfit pentru noi. Să ne purtăm crucea personală cu răbdare și dragoste”, a fost mesajul lui Mihai Neșu.

Mihai Neșu a rămas paralizat în 2011, în urma unui accident suferit la antrenamentul lui Utrecht. De atunci, acesta s-a dedicat ajutorării celor cu probleme și vrea să construiască centru ultramodern de recuperare. 

„Cred că Dumnezeu mi-a sacrificat trupul ca să-mi salveze sufletul. Mi-a mai ușurat boala și mi-a schimbat un pic felul de a gândi. Așa am tras concluzia că El există și lucrează. E Creatorul nostru. Cea mai mare greșeală a vieții e că n-am stat aproape de Dumnezeu de la început. Mă rog în fiecare zi la Dumnezeu să-mi dea putere să înfrunt orice greutate. Cel mai important lucru e să fac zilnic voia lui Dumnezeu. Ce vrea sunt lucruri simple, dar noi nu înțelegem asta mereu” 
Mihai Neșu, în decembrie 2019 

Citește AICI un interviu tulburător cu Mihai Neșu: „Nu-mi închipuiam că viața unui paralizat poate fi atât de frumoasă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
1036121646784222
Birtolom Vasile  •  19 Aprilie 2020, 23:38

Buna seara Va rog sa ma credeti ca nu sant rautacios dar am o problema si anume Am scris o scrisoare recomandat(am dovada postei) lui D-l Nesu in care solicitam ajutorul experientei lui pt un miner de la mina Vulcan care a suferit un accident de munca si care este peralizat si care a fost abandonat de toti si are nevoie de ajutor si sfaturi pt recuperare Poate cineva nu a prezentat plicul pt afi citit de d-l Nesu Poate ma contacteza cineva pt a ajuta aceasta persoana greu incercata tf ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigbolo
bigbolo  •  19 Aprilie 2020, 14:36
Postat de Alumin Ruginoiu pe 19 Aprilie 2020, 02:40

Băi straiță , nu te obligă nimeni să fi de acord cu părerile altora . Asta nu înseamnă să jignești , că poate am chef vreodată să te spurc și nu te mai spală nici apa Iordanului . Dar e Paștele și încercăm să fim toleranți . Observ însă că tu tragi de urechi pe toată lumea de parcă ai fi ombelico del mundo ... Eu zic să-ți vezi de lungul nasului , că poate ți-e suficient de cald cu toți dinții-n gură ...

Wow, ce agresiv esti pe internet :))

bigbolo
bigbolo  •  19 Aprilie 2020, 14:34
Postat de emil1986 pe 19 Aprilie 2020, 09:51

Vezi ma ca ai gresit adresa. Mihaita Nesu a jucat la Steaua lui Becali.

Asta e unul dintre cei mai mari *** gigisti...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează