GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  BUSINESS

Mike Tyson vinde jeleuri infuzate cu canabis, în formă de urechi!

Produsele comercializate de Mike Tyson / Sursă foto: Twitter
Produsele comercializate de Mike Tyson / Sursă foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 09:26 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 13:16

Mike Tyson, fostul campion mondial la categoria grea, a lansat jeleuri infuzate cu canabis care sunt în formă de urechi mușcate. Trimitere evidentă la gestul șocant din 1997, când i-a mușcat urechea lui Evander Holyfield în meciul pentru titlul mondial.

Fostul mare pugilist continuă să își dezvolte afacerea cu canabis. A lansat recent jeleuri cu marijuana denumite Mike Bites.

Mike Tyson vinde jeleuri infuzate cu canabis

Boxerul a ales ca dulciurile cu canabis să aibă forma unor urechi, o trimitere evidentă la gestul șocant din urmă cu 25 de ani, când l-a mușcat de ureche pe rivalul Evander Holyfield.

Tyson are o afacere de canabis care îi aduce lunar venituri de 600.000 de dolari! Un adept al consumului de marijuana, fostul campion mondial a recunoscut că fumatul îl costă aproape 40.000 de dolari în fiecare lună!

Mike Tyson și un gest care a rămas în istorie

În 1997, în timp ce lupta împotriva lui Evander Holyfield, Mike Tyson a recurs la un gest care a rămas în istorie: l-a mușcat de ureche pe adversarul său. Fostul campion al greilor mărturisea în cartea sa, „Undisputed Truth”, că a vrut să-l omoare pe Holyfield, în meciul lor din 1997, pentru că adversarul lui l-a lovit cu capul. 

„Toată lumea a văzut clar loviturile de cap. Era foarte furios, eram un soldat indisciplinat şi mi-am pierdut calmul. Atunci l-am muşcat de ureche”, povestea Iron Mike.

Cei doi s-au împăcat între timp, iar Tyson a și ținut un discurs când Evander Holyfield a intrat în Hall of Fame-ul boxului. Au apărut împreună și într-o reclamă la o firmă de articole sport, unde Tyson vine acasă la Holyfield pentru a-și prezenta scuzele și ai returna partea din ureche pe care i-a mușcat-o.

Mike Tyson cultivă marijuana în Insulele Caraibe

În 2019, presa internațională scria că fostul pugilist a început să cultive legal marijuana. Pentru a produce această plantă, Tyson și-a cumpărat un teren în Antigua și Barbuda, o zonă de vis din Insulele Caraibe.

Marijuana a devenit legală 18 state americane. Printe acestea se numără California, Massachusetts, Florida și Dakota de Nord. În România, consumul de cannabis în scop recreațional este ilegal și este pedepsit prin Legea nr. 143/2000. Canabisul medicinal a fost legalizat în 2013.

Mike Tyson, mari probleme cu viciile

În august 2013, Mike Tyson a fost aproape să moară din cauza drogurilor şi a alcoolului. 

„Acum vreau să îmi trăiesc viaţa treaz. Nu vreau să mor! Sunt alcoolic, dar nu vreau să mor! Uneori fac lucruri rele şi vreau să fiu iertat. Sper ca toţi cei cărora le-am greşit să mă ierte, pentru că eu îmi doresc să-mi schimb viaţa” spunea americanul la acel moment.

Mike Tyson, agil și după retragerea din box

Citește și alte știri de actualitate:

Arnold Schwarzenegger, mesaj viral pentru poporul și soldații ruși: „Nu faceți ca tatăl meu nazist, care a ajuns frânt fizic și psihic”

Dolgopolov crede că a găsit soluția pentru a-l opri pe Putin: „Dacă toate țările libere fac asta acum, elitele Rusiei ar stopa imediat războiul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  20 Martie 2022, 11:50

Tare de toooot!!! Vreau și eu... vreau și eu...!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează