GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO „Am plecat plângând, fotbaliștii sunt proști și aroganți” » Într-o furtună de scandaluri, un model din Barcelona a povestit ce a pățit la o petrecere privată

Tatiana Kisiel. Foto: Instagram +25   FOTO
Tatiana Kisiel. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2023 11:03 / Actualizat luni, 06 martie 2023 11:09

Într-o perioadă în care mai mulți jucători au fost acuzați de viol, modelul Tatiana Kisiel a relatat de curând un episod nefast petrecut în timpul unei petreceri a fotbaliștilor.

În urmă cu două luni Dani Alves a fost arestat la Barcelona pentru agresiune sexuală, iar Achraf Hakimi, fundașul marocan al lui PSG, este anchetat pentru viol.

Modelul Tatiana Kisiel, întâmplare nefericită la petrecerea fotbaliștilor

Tatiana, model și influencer, a povestit recent o experiență neplăcută pe care a avut-o la o petrecere în Barcelona la care au participat mai mulți fotbaliști.

„Am plecat plângând de acolo și, evident, nu m-aș mai întoarce la o petrecere a fotbaliștilor. Băieții erau aroganți și proști, precum 90 la sută dintre fotbaliști. Când am ajuns acolo, primul lucru pe care l-au făcut a fost să mă roage să-mi las telefonul la recepție, lucru pe care eu nu l-am făcut pentru că nu aveam de gând să stau într-un loc închis, fără ferestre și fără să pot comunica. Nu am avut deloc încredere în ei”, a afirmat Tatiana Kisiel, potrivit Marca.

Tatiana Kisiel. Foto: Instagram
Tatiana Kisiel. Foto: Instagram
Tatiana Kisiel. Foto: Instagram
Tatiana Kisiel. Foto: Instagram
Tatiana Kisiel. Foto: Instagram
+21 FOTO

Modelul Tatiana Kisiel: „Petrecerea a fost mai bună fără fotbaliști”

Ulterior, aceasta a oferit mai multe detalii: „Eram aproximativ 50 de femei acolo așteptând sosirea jucătorilor și mi-aș fi dorit să nu fi venit, pentru că petrecerea a fost mai bună fără ei. În drum spre baie am întâlnit un fotbalist care striga la una dintre fete și am început să înregistrez. M-a văzut și a început să mă urmărească. M-am încuiat în baie, iar el a bătut în ușă până când m-a convins să ies și să șterg înregistrarea video”.

Tânăra nu a dorit să divulge numele echipei la care erau legitimați fotbaliștii prezenți la eveniment.

Citește și:

Dinamovista Andreea Prisăcariu a întors toate privirile în Giulești

Încep emoțiile și pentru iubitele piloților din Formula 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
symypescarul
symypescarul  •  07 Martie 2023, 08:09

Chef cu 50 de petarde,au crezut ca fotbalistii au sa le manance din palma???:))))))

1ianuarie
1ianuarie  •  06 Martie 2023, 23:24
Postat de manx pe 06 Martie 2023, 14:13

Imi este dor de articolele cu Gigi Becali. Mai râdeam. Ii baga în faliment pe astia de la GSP si Digi daca nu mai apare. Pe ProX i-a trimis deja în somaj.

Păi doar azi sunt vreo 5

mafa
mafa  •  06 Martie 2023, 20:51

Poza spune totul !!...denota o aroganţă si o prostie la fel de egală cu articolul .

Vezi toate comentariile (17)
Comentează