STIRI EXTRASPORT  ·  SUA

Moment incredibil la cel mai urmărit matinal din SUA! Ce s-a întâmplat când reporterul era în direct

Momentul în care s-a văzut că Will Reeve nu are pantaloni
Momentul în care s-a văzut că Will Reeve nu are pantaloni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 08:53

Repoterul american Will Reeve (27 de ani) a făcut senzație în direct la TV în Statele Unite, după ce a omis ceva esențial.

Will a intrat în direct la emisiunea „Good Morning America”, de la postul ABC, cel mai urmărit matinal din SUA, și a vorbit, de acasă, despre cum farmaciile folosesc dronele pentru a livra medicamente bătrânilor din Florida.

Cunoscutul reporter, care de fiecare dată când apare în direct de acasă, nu folosește un cameraman, s-a îmbrăcat elegant, cu sacou și cămașă, dar nu și-a pus și pantaloni, crezând că telespectatorii nu vor observa acest detaliu.În timp ce vorbea și se pregătea de finalul intervenției, Will s-a mișcat pe scaun, iar cei care-l urmăreau au putut observa că acesta nu poartă nimic de la brâu în jos.

Băiatul lui Superman

Will este fiul lui Christopher Reeve, actorul care a interpretat rolul lui Superman între 1978 și 1987. Reeve sr. a decedat în 2004, la numai 52 de ani din cauza unui atac de cord. Ultimii 9 ani din viață i-a petrecut într-un scaun cu rotile, după un accident la călărie care l-a lăsat paralizat.

VIDEO Momentul în care Will Reeve vorbește în direct la TV fără pantaloni

După ce videoclipul a început să facă senzație pe Twitter, Will a gumit și el, publicând și el filmulețul pe contul său. „Am ajuns. În cel mai amuzant mod posibil”, a spus Will, care i-a asigurat pe oameni că la următoare intervenție va purta pantaloni.Violeta Alexandru a mers în control fără să anunțe la o instituție. Surpriză totală, nimeni nu era la birou
Libertatea
Comentarii (1)
losche  •  29 Aprilie 2020, 10:43

Christopher Reeve nu s-a accidentat in timpul filmarilor. In tkmp ce filma Village of the Damned a cumparat calul. Accidentul l-a suferit in timpul unui concurs cand calul a refuzat o saritura iar Reeve a fost proiectat inainte din inertie.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Polona Hercog
Digi 2
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Șahtior - Basel
Digi, Look Plus, Telekom
22:00 Europa League
Wolves - Sevilla
Digi, Look Sport, Telekom
Program TV complet

Liga 1