GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

Momentele cumplite prin care a trecut Cristi Balaj când a fost infectat cu COVID-19: „Parcă aș fi avut un șmirghel între creier și scalpul capului”

Cristi Balaj (49 de ani)
Cristi Balaj (49 de ani)

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 09:10 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 11:29

Cristi Balaj (49 de ani) a dezvăluit că a fost infectat cu coronavirus, iar primele simptome au apărut la o săptămână după ce a făcut prima doză de vaccin.

Fostul arbitru a povestit momentele cumplite prin care a trecut când a fost infectat cu COVID-19. Cristi Balaj a fost internat la Institul Național de Boli Infecțioase Matei Balș și a declarat că a fost dezamăgit de oamenii care au protestat contra măsurilor anti-coronavirus.

Cristi Balaj: „Când tușeam, parcă aș fi avut un șmirghel între creier și scalpul capului”

„Am făcut vaccinul AstraZeneca cu 7 zile înainte să înceapă să mă doară gâtul. Luni, la o săptămână după vaccin, am făcut un test rapid, am ieșit negativ. Marți am început să mă simt rău. Miercuri am repetat testul și am ieșit pozitiv. I-am chemat pe cei de la DSP, am făcut testul și s-a confirmat. Nu înțeleg de unde am luat, nimeni din jurul meu nu a avut. Nu am dat nimănui virusul, nici acasă, nici la muncă.

Luasem și antibiotic. Nu puteam să înghit aer, am început să am o senzație de tuse. Când tușeam, parcă aș fi avut șmirghel între creier și scalpul capului. Transpiram, schimbam pijamalele din cinci în cinci minute. Am ajuns să schimb plapuma. Starea febrilă nu a fost extrem de mare, 37. M-a ajutat și domnul doctor Alexandru Rafila, am ajuns la Matei Balș și s-au comportat excelent cu mine. Mi-au administrat un perfuzabil, am făcut tratamentul pe care l-a luat și Trump când a fost infectat cu COVID-19. După 3 zile am început să îmi revin, dar am avut plămânul foarte afectat. S-au și mirat că pot să am oxigenul la nivelul 94-96 când am plâmânul așa de afectat. Faptul că nu am fumat niciodată și că am făcut sport până la 45 de ani chiar m-a ajutat.

Nu aveam poftă de mâncare. Puteam să consum doar ceaiuri și supe. Starea de tuse era la un nivel în care simțeam că vărs. S-a nimerit să fie perioada în care existau proteste în Piața Izvor, cu oameni care se luptau să nu existe vaccinul și mă uitam cu tristețe. Virusul este foarte pervers. Ar trebui să îi întrebați pe cei care au trăit anumite senzații sau pe cei care și-au pierdut oameni dragi, înainte să protestați. Când porți masca, arăți respect față de alții”, a declarat Cristi Balaj la Telekom Sport.

VIDEO. Cristi Balaj: „M-am călit pentru derby-urile Steaua-Dinamo cu săbiile de la meciurile din Maramureș”

Citește și alte știri de actualitate:

Los Angeles Times despre șansa României la Oscar: „Va câștiga Colectiv două nominalizări sau va fi trântit cu indiferența înghețată descrisă chiar în film?”

Daniel Ghiță, discurs HALUCINANT în Parlament: „Aceste fantome a trecutului ne urmărește și ne otrăvește viețile și astăzi”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  13 Martie 2021, 14:48

Un PSD-ist ***...resapat in *** de GSP...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează