STIRI EXTRASPORT  ·  CORONAVIRUS

VIDEO Moroșanu, gest superb pentru tânărul din Iași care a făcut senzație » I-a promis că îl ajută să își îndeplinească visul

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu

Sambata, 28 Martie, 18:57

Cătălin Moroșanu (35 de ani) a rămas impresionat de gestul tânărului din Iași, care a călărit până la spital ca sa-și vadă copilul nou născut. Moroșanu l-a vizitat astăzi și a promis că îl ajută să își construiască o casă.

În spatele înfățișării dure de kickboxer, Cătălin Moroșanu are un suflet bun. Sportivul român a rămas impresionat de actul de curaj al tânărului din Iași, ce a decis să călărească până la spital, acolo unde soția sa a adus pe lume un băiețel. Fără bani și neavând voie să meargă cu mijloace de transport în comun, tânărul a fost filmat în timp ce călărea pe străzile din Iași.

Moroșanu i-a promis că îl ajută să construiască o casă

Moroșanu a mers astăzi împreună cu fratele său la tânărul din Iași și l-a ajutat cu alimente. „Când am aflat că este de la Iași am zis că trebuie neapărat să-l cunosc. Sunt mându de el, puțini ar fi făcut ce a făcut el. Vreau să îl ajutăm să își construiască o casă”, a spus Moroșanu.

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea:

Citește mai multe știri despre coronavirus:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (13)

markksson  •  02 Aprilie 2020, 13:18

Chiar nimeni nu a fost in stare sa-i spuna sa tina masca aia naibii pe fata? Mai ales cu un nou-nascut in brate? Pe bune?

ovasim  •  30 Martie 2020, 05:48
Postat de Stelian Toma pe 28 Martie 2020, 23:26

Impostor, rusine !

Omul prost si vaca slaba niodata nu se-ntreaba

bigd  •  29 Martie 2020, 04:49
Postat de Stelian Toma pe 28 Martie 2020, 23:26

Impostor, rusine !

Te pocnesc!

Vezi toate comentariile (13 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1