GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  UK

Motivul pentru care Adele trebuie să-i plăteasca 50 de milioane de euro lui Sylvester Stallone

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 ianuarie 2022 18:26 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 08:08

Cântăreața pop britanică Adele va plăti 50 de milioane de euro pe o casă spectaculoasă deținută de actorul american Sylvester Stallone în Beverly Hills. 

Sylvester Stallone a găsit în sfârșit un cumpărător pentru conacul său din Beverly Hills. Celebrul actor american, care a achiziționat recent o proprietate în Palm Beach (Florida) pentru 30 de milioane de euro, unde s-a și mutat, a ajuns la o înțelegere cu Adele pentru a scăpa de ceea ce a fost casa lui în ultimii 30 de ani. 

Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo a spus tot: „Îi plăcea la nebunie, niciodată nu mai făcuse asta”
REVELION
Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo a spus tot: „Îi plăcea la nebunie, niciodată nu mai făcuse asta”

Adele își dă 30% din avere pe casa din Los Angeles

Inițial, Stallone și-a scos la vânzare impresionantul conac la un preț de aproximativ 100 de milioane de euro, dar și-a redus substanțial pretențiile până la jumătate. Un fapt de care cântăreața britanică a profitat pentru a continua să-și mărească portofoliul de proprietăți, deoarece a făcut investiții impresionante atât în Londra, cât și în Los Angeles, notează AS.

Se estimează că averea cântăreței Adele este undeva la 170 de milioane de euro, cifră care continuă să crească ca urmare a lansării celui mai recent album al ei (30) și a concertelor sold out. 

Conacul exclusivist de 1.700 de metri pătrați este situat pe o proprietate de 15.000 de metri pătrați și este format din opt dormitoare și 12 băi. Casa principală, construită în 1994, are șase dormitoare și nouă băi, inclusiv un apartament matrimonial, trei dormitoare și două dormitoare pentru personal. 

+9 FOTO

Suita principală opulentă include o saună, o baie de aburi și un birou cu terasă. Dintre excentricități, este de remarcat o cameră care conține o statuie uriașă a Rocky și o alta a lui Rambo care trage cu arc și săgeți.

Citește și: 

Problema simplă de matematică care a devenit virală în Spania: „98% nu dau răspunsul corect”

GALERIE FOTO Este una dintre cele mai dorite românce. A pus pe jar toți fotbaliștii cu cele mai recente fotografii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
tricisport
tricisport  •  05 Iunie 2022, 17:13

Ce click-bait, ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo15
paolo15  •  05 Iunie 2022, 13:26

Vai de mama voastra. Ati ajuns mai jos decat cancan si fanatik…

G1970
G1970  •  04 Iunie 2022, 19:16

Gsp ati ajuns de tot rasul. Pacat de anumite persoane care scriu inca pentru gazeta si pe care ii compatimesc pentru efortul pe care il fac sa treaca peste ceea ce vad si ei cu ochii lor. Incerc sa va citesc din ce in ce mai putin...Sunteti pe acelasi drum cu Otv si Realitatea tv in privinta titlurilor si a legaturii lor cu continutul. Tineti-o tot asa????

Vezi toate comentariile (5)
Comentează