GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Mutarea lui Thiago Alcantara la Liverpool, pe placul soției: „Te iubim, tati!”

Julia Vigas, soția lui Thiago Alcantara, și-a felicitat partenerul de viață după transferul mijlocașului central de la Bayern Munchen la Liverpool. +10   FOTO
Julia Vigas, soția lui Thiago Alcantara, și-a felicitat partenerul de viață după transferul mijlocașului central de la Bayern Munchen la Liverpool.

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 18:00 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 18:34

Julia Vigas, soția lui Thiago Alcantara, și-a felicitat partenerul de viață după transferul mijlocașului central de la Bayern Munchen la Liverpool.

+6 FOTO

„Sunt foarte fericită să încep o nouă aventură alături de tine și de copiii noștri. Sunt foarte mândră de tine! Te iubim, tati!", a scris Julia pe Instagram.

Julia Vigas și Thiago au împreună doi copii, Siena și Gabriel.

Thiago Alcantara, transferat de Liverpool

Thiago Alcantara va juca la echipa antrenată de Jurgen Klopp, după ce Liverpool a ajuns la un acord cu Bayern Munchen pentru mijlocașul spaniol, în schimbul a 30 de milioane de euro.

Mijlocașul spaniol de 29 de ani mai avea contract până în 2021, dar le va aduce bavarezilor 30 de milioane de euro. Și o concurență la Liverpool lui Wijnaldum şi Keita.

După 8 ani de relație cu soția fratelui, o legendă a fotbalului are acum o iubită cu 15 ani mai tânără!

Singura fiică a lui Ion Țiriac e spectaculoasă! Ce imagini HOT a postat pe Instagram

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează