GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPORT

FOTO Cel mai sexy model e gata să revină la sală! „În sfârșit, pot face cardio și pot ridica greutăți”

Nata Lee adoră să meargă la sală // FOTO: Instagram@natalee.007 +41   FOTO
Nata Lee adoră să meargă la sală // FOTO: [email protected]

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2020 08:17 / Actualizat duminica, 02 august 2020 14:30

Natasha, cunoscută ca Nata Lee, este ununul dintre cele mai hot modele de pe Instagram. 

Fotomodelul din Rusia adoră pictorialele sexy și călătoriile, dar este pasionată și de sport. Blonda petrece foarte mult timp în sală și a declarat că este o fană a boxului. 

+37 FOTO

Acum, Nata Lee s-a declarat încântat că sălile de fitness s-au redeschis și poate din nou să tragă tare la antrenamente. „În sfârșit pot face din nou cardio și pot ridica greutăți”, a scris Natasha pe Instagram, postând mai multe poze cu ea din sală. Sălile fuseseră închise din cauza pandemiei de coronavirus. 

FOTO; [email protected]

Vezi și: 

Ea îl face bine pe Nedelcu » Fotbalistul de la FCSB a cucerit-o online pe una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
238297988462957
Catalin Mintici  •  31 Ianuarie 2022, 20:58

Frumos exemplarul,si da, are dreptate cel care a comentat ca ,, Si noi facem cardio cand ne uitam la pozele cu ea ''. Dar ce ma enerveaza, este faptul ca ,,pisicuta'' asta, care acum pozeaza in inocenta lumii de parca ar fi sfanta filofteia a 14-a, uita ca ea a debutat de fapt in industria ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iung811
iung811  •  02 August 2020, 23:01

Asa da!!!

ang3ldev1ls
ang3ldev1ls  •  02 August 2020, 21:00

Si noi facem cardio cand ne uitam la pozele cu ea

Vezi toate comentariile (3)
Comentează