GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Nelu Bălășoiu, testat pozitiv pentru COVID-19, este în comă: „Să ne rugăm ca Dumnezeu să facă o minune”

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 17:16

Cunoscutul interpret de muzică populară Nelu Bălășoiu, în vârstă de 71 de ani, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Fiul interpretului susține că în acest moment tatăl său se află în comă. 

Nelu Bălășoiu a avut mai multe probleme medicale în ultimii ani. Cântărețul de muzică populară fusese diagnosticat cu diabet și ciroză, conform Libertatea.

„Dragii noştri, veştile nu sunt bune. Din păcate, tata a fost testat vineri, iar sâmbătă a venit confirmarea, este COVID-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat că a suferit şi un accident vascular cerebral, iar acum se află în comă. Haideţi să ne rugăm ca Dumnezeu să facă o minune în aceste zile sfinte. Mă simt copleşit”, a transmis Ionuț Bălășoiu, fiul artistului. 

VIDEO / Mesajul lui Mihai Neșu de sărbători

FOTO / Cum s-au comportat românii în noaptea de Înviere

+18 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

Imagini impresionante: cum profită animalele sălbatice de izolarea provocată de COVID-19

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a estimat câte zile mai sunt până la vârful pandemiei de COVID-19 în România

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cornelconasu
cornelconasu  •  19 Aprilie 2020, 19:47

La câte probleme are omul, nu știu cum mai e viu ! O să fie din păcate un alt decedat de Covid dar ...mort de altceva, ca cei 90 % de până acum !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează