STIRI EXTRASPORT  ·  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Nereguli grave la Spitalul Județean Suceava: medicii spun că unele cazuri de coronavirus au fost mușamalizate

Situația de la Spitalul Județean Suceava e una din ce în ce mai complicată
Situația de la Spitalul Județean Suceava e una din ce în ce mai complicată

Marti, 24 Martie, 09:40

Situația de la Spitalul Județean Suceava e una din ce în ce mai complicată: 52 de cadre medicale au fost testate pozitiv cu COVID-19, însă ar exista și unele grave nereguli în interiorul spitalului.

Potrivit Libertatea, personalul medical din cadrul Spitalului Județean din Suceava se întreabă care e sursa „exploziei” de cazuri de coronavirus din ultimele 48 de ore. Aceștia suspectează că unele cazuri au fost mușuamalizate. 

„Am avut pacient ajuns decedat în ATI, venit din Italia. A decedat prin insuficienţă respiratorie. Cauza de la care a plecat insuficienţa nu ştim. Ne punem întrebarea de ce a ajuns cu capacitate pulmonară de 30%.

Ni s-a spus că l-au testat, că testul a fost negativ, dar totuşi la foaie nu era nimic, niciun test”, a declarat un doctor din cadrul Spitalului Județean Suceava, conform sursei citate.

„O altă familie a ajuns la spital cu febră. O asistentă i-a recunoscut şi a atras atenţia că ei sunt proaspăt întorşi din Italia. Deşi ambele persoane aveau simptome, nu au fost testaţi, ci au fost trimişi la UPU”

Suceava, Lombardia României?

„Au fost chemat tot personalul la muncă şi pus înghesuit în aceeaşi cameră, fie că aveau sau nu simptome. Aşa s-a ajuns în situaţia ca jumătate din personal să fie infectat” - Doctor din Suceava, sub protecția anonimatului

52 de cadre medicaleau fost testate pozitiv cu noul coronavirus, în cadrul Spitalului Județean Suceava

VIDEO // Recomandări de la Orlando Popa, antrenor la Reggiana și scouter în Italia: „Izolați-vă și lăsați-vă hainele la ușă!”

Citește și alte știri despre coronvairus în România:Piedone a fost condamnat în dosarul Colectiv. Anunțul uluitor pe care l-a făcut acum. „Pare ireal„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
21:00 Fotbal, Reluare

90 de ani de La Liga

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1