Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 15:56 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 01:11

Neymar (31 de ani) ar putea avea parte de o adevărată furtună în viața personală. Bruna Biancardi ar urma să anunțe cât mai curând despărțirea de fotbalist, după ce acesta s-a distrat două nopți la rând, cu mai multe fete, la vila lui din Rio De Janeiro. 

De-a lungul celor aproximativ trei ani cât a durat relația dintre Neymar Jr. și Bruna Biancardi au existat mai multe infidelități din partea fotbalistului. În ciuda acestui fapt, Bruna l-a iertat de fiecare dată pe Neymar. Ea se gândea că împreună vor avea o viață liniștită, mai ales că au devenit de curând părinții micuței Mavie. 

FOTO. Bruna Biancardi, supărată după petrecerea de două zile a lui Neymar

Sursă foto: Instagram @brunabiancardi
Sursă foto: Instagram @brunabiancardi
Sursă fotoSursă foto: Instagram @brunabiancardi: Instagram @brunabiancardi
+45 FOTO

Cu toate acestea, se pare că cea mai recentă petrecere dată de Neymar pare să fi fost picătura care a umplut paharul pentru model. Două zile de sărbătoare la conacul lui din Mangaratiba, înconjurat de mai multe fete, au făcut-o pe Bruna să răbufnească. Astfel, pe Instagram, ea a împărtășit aceste cuvinte: „Nu poți schimba o persoană care nu vede greșeala în ceea ce face".

Din acest motiv, cuplul ar urma să facă publică mai devreme sau mai târziu o declarație în care își va anunța oficial despărțirea, potrivit presei braziliene. Chiar dacă ar urma să se separe, cei doi vor avea în continuare o relație bună de dragul fetiței lor, scrie Mundo Deportrivo. Fotbalistul, care locuiește acum la Riad, după ce a semnat în august anul trecut pentru clubul saudit Al-Hilal, va trebui să facă naveta în Brazilia, la fetița lui. 

FOTO. Neymar a recunoscut că a înșelat-o pe Bruna Biancardi, cât timp aceasta era însărcinată

Sursă foto: Instagram @brunabiancardi
Sursă foto: Instagram @brunabiancardi
Sursă fotoSursă foto: Instagram @brunabiancardi: Instagram @brunabiancardi
+45 FOTO

În iunie, atacantul a recunoscut că și-a înșelat iubita însărcinată și a ținut să îi ceară scuze public. Pe Instagram, el a postat un mesaj în care a recunoscut că i-a rănit sentimentele iubitei sale, Bruna Biancardi. Cei doi nu deveniseră încă părinți atunci. 

„Bru, fac asta pentru voi doi (n.r. – Bruna Biancardi și copilul) și pentru familia mea. Nu pot să justific şi să scuz ceea ce este de nejustificat şi de nescuzat. Nu e nevoie să precizez ce am făcut, dar am nevoie de tine în viaţa noastră. Am văzut cât de expusă erai, cât de mult te durea totul şi cât de mult îţi doreai să fii alături de mine. Și eu rămân alături de tine. Am făcut o greşeală. Am greşit.

Îndrăznesc să spun că fac greşeli în fiecare zi, atât pe teren, cât şi în afara lui. Greşelile mele din viaţa personală le rezolv acasă, în intimitatea mea, cu familia şi prietenii mei. Toate acestea au afectat una dintre cele mai importante persoane din viaţa mea. Femeia pe care visez să o am alături de mine, mama copilului meu. A afectat familia ta, care acum este a mea. Afectează intimitatea într-un moment atât de special cum este maternitatea.

Mi-am cerut deja scuze pentru greşelile mele, pentru această expunere inutilă, dar mă simt obligat să o spun și public. Dacă o chestiune privată devine publică, scuzele trebuie să fie făcute publice. Nu-mi pot imagina viaţa fără tine. Nu știu dacă relația noastră va funcționa, dar sunt sigur astăzi că vreau să încerc. Dragostea noastră pentru copilul nostru va fi mai puternică și va învinge, dragostea noastră reciprocă ne va întări”, a scris Neymar pe Instagram. 

Citește și:

Simona Halep și-a scos la vânzare mastodontul cu 9 camere de la Snagov » Prețul astronomic cerut

Se iubește cu două femei în același timp » Fostul fotbalist englez nu mai are nicio reținere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”