GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Fosta iubită a lui Lewis Hamilton a fost cerută în căsătorie de jucătorul care și-a încheiat cariera la 24 de ani

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 13:12 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 13:35

Thom Evans (38 de ani), fostul jucător de rugby, a cerut-o în căsătorie pe Nicole Scherzinger (44), fosta iubită a pilotului britanic de Formula 1 Lewis Hamilton. Cântăreața s-a iubit în trecut și cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov, actualul iubit al Mădălinei Ghenea.

Cântăreața de la Pussycat Dolls Nicole Scherzinger s-a logodit cu Thom Evans, fostul jucător de rugby care și-a încheiat cariera la numai 24 de ani. Anunțul a fost făcut de cuplu pe Instagram, pe 27 iunie, alături de fotografii cu cererea în căsătorie pe plajă. Nicole Scherzinger și Thom Evans s-au logodit după trei ani de relație.

Nicole Scherzinger și Thom Evans
Nicole Scherzinger și Thom Evans
Nicole Scherzinger și Thom Evans
Nicole Scherzinger și Thom Evans
+17 FOTO

În fotografiile postate pe Instagram, Nicole apare într-o superbă rochie maxi, în timp ce Thom s-a așezat în genunchi pentru a o cere în căsătorie. Răspunsul ei? „Am spus DA!”, a anunțat vedeta pe rețelele de socializare.

Nicole Scherzinger și Thom Evans s-au cunoscut în anul 2019, când el a apărut la „X Factor: Celebrity” ca parte a grupului Try Star, care îl includea pe el și alți doi jucători de rugby. Cei doi și-au oficializat relația pe covorul roșu în ianuarie 2020, la o petrecere de după Globurile de Aur.

Un an mai târziu, cântăreața a făcut dezvăluiri despre relația lor, explicând cum pandemia i-a ajutat să se apropie mai mult.

„Cu siguranță am trecut prin partea mea de nesiguranță prin care am luptat și m-am luptat, am trecut prin provocări și relații - și ceea ce nu te ucide te face mai puternic", a declarat ea pentru The Times în ianuarie 2021. „Acum am o nouă perspectivă și lucrurile sunt în echilibru. Și sunt foarte recunoscătoare că în izolare am construit o fundație sănătoasă, puternică și solidă pentru relația mea.”

Gigi Becali, 3.000 de euro șpagă pentru doar câteva minute la concertul lui Celine Dion: „Zbiară asta în urechile mele, hai să mergem să mâncăm un șnițel!”
DEZVĂLUIRI
Gigi Becali, 3.000 de euro șpagă pentru doar câteva minute la concertul lui Celine Dion: „Zbiară asta în urechile mele, hai să mergem să mâncăm un șnițel!”

Nicole Scherzinger a avut o relație cu Lewis Hamilton

La premiile MTV Europe Music Awards din noiembrie 2007, cântăreața l-a cunoscut pe Lewis Hamilton, pilotul britanic de Formula 1. Nicole Scherzinger a compus special pentru el piesa „I Think I’m In Love”. În anul 2015, după o relație de 7 ani s-au despărțit. Nicole Scherzinger s-a despărţit de pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, pentru că artista își dorea să se căsătorească și să facă copii.

Nicole Scherzinger s-a iubit și cu Grigor Dimitrov

Apoi, Nicole a început o relaţie cu Grigor Dimitrov, actualul iubit al Mădălinei Ghenea, în noiembrie 2015. Cuplul s-a afişat pentru prima dată în public în luna ianuarie a anului 2016, la un turneu de tenis din Australia. Starul de la Pussycat Dolls s-a despărțit în 2019 de jucătorul de tenis Grigor Dimitrov, după o relație de aproape patru ani.

Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger
+39 FOTO

Citește și alte știri mondene:

Fosta soție a lui Steliano Filip a reacționat după ce fotbalistul s-a recăsătorit: „Am fost fericită pentru el”

Iubita lui Cristiano Ronaldo, sexy pe iaht, în vacanța în Sardinia! Fanii i-au atras atenția: „Nu îți e rușine?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  28 Iunie 2023, 16:28

Mulțumim, Andra!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează