GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Kim Kardashian din Serbia, dezvăluiri despre relația cu Novak Djokovic: „A fost foarte atent cu mine”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 13:23 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 13:41

Sârbul Novak Djokovic (1 ATP, 33 de ani) se pregătește de Australian Open 2021 și are parte numai de vorbe bune și din afara tenisului.

Nole e lăudat de toată lumea, chiar dacă vorbim și de-o „fostă". Lidija Popovici, iubita din adolescență a celebrului jucător sârb de tenis, a vorbit revistei Blic despre jucătorul sârb.

„Nole era un tip foarte sociabil, un gentleman. În timpul relației noastre a fost foarte atent cu mine", a spus Lidija, pe care sârbii o aseamănă cu celebra Kim Kardashian. (galerie foto mai jos)

+17 FOTO

Djokovic înfruntă organizatorii Australian Open! Scrisoare în urma plângerilor făcute de Sorana Cîrstea

Novak Djokovic, liderul mondial, a trimis o scrisoare către directorul Australian Open, solicitând egalitate în pregătire pentru toți jucătorii care au ajuns în Australia. 

Rețelele sociale s-au înroșit ieri de atâtea plângeri din partea jucătorilor care au ajuns la Melbourne. Pe lângă cele de la jucătorii care trebuie să stea în cameră timp de 14 zile din cauza unor cazuri COVID-19 descoperite în aeronavalele cu care au ajuns la Melbourne, au existat nemulțumiri și în ceea ce privește mâncarea, dar și camerele. Mulți s-au întrebat unde este Novak Djokovici în toată această nebunie. 

Sârbul a înființat anul trecut o asociație numită PTPA, una care să-i reprezinte pe toți jucătorii. Duminică, mai multe instituții media au dezvăluit că Novak Djokovic a trimis de la Adelaide, acolo unde este în carantină alături de alți jucători de top, o scrisoare către Craig Tiley, directorul turneului de la Melbourne.

Vezi și: 

Laurette a dat cărțile pe față, după scandalul cu Magaye Gueye

Soția unui fotbalist din Liga 1 face senzație pe Instagram! Fotografii provocatoare din vacanță

Playtech: Dan Bittman, anunț surprinzător despre VACCIN. Fanii s-au cutremurat, nu se așteptau la asta


Comentarii (2)
briceag
briceag  •  19 Ianuarie 2021, 17:08
Postat de bazinga pe 19 Ianuarie 2021, 15:05

Uau....ce "asistenta"" de meserie...

Zici ca-i barbat

bazinga
bazinga  •  19 Ianuarie 2021, 15:05

Uau....ce "asistenta"" de meserie...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează