GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO O actriță de la Hollywood vrea cu orice preț un superstar din NBA cu iubită și doi copii! Mesaje directe pe Instagram: „Viitorul meu iubit, sună-mă!”

January Jones a devenit cunoscută datorită rolurilor din Mad Men și American Wedding +14   FOTO
January Jones a devenit cunoscută datorită rolurilor din Mad Men și American Wedding

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 13:23 / Actualizat sambata, 08 august 2020 14:03

Kawhi Leonard (29 de ani), baschetbalistul celor de la Los Angeles Clippers, este pasiunea actriției January Jones (42).

+10 FOTO
  • Sursă foto: Instagram @januaryjones

Devenită cunoscută datorită rolurilor din Mad Men și American Wedding, January a publicat două fotografii pe Instagram cu Leonard, alături de mesaje sugestive: „Sună-mă”; „Următorul iubit?”.

FOTO O actriță de la Hollywood vrea cu orice preț un superstar din NBA cu iubită și doi copii! Mesaje directe pe Instagram: „Viitorul meu iubit, sună-mă!”


Imaginile au devenit virale în SUA, întrucât Kawhi este într-o relație de 6 ani cu Kishele Shipley, alături de care are doi copii.

Vezi și:

Și-a calificat echipa în Final 8-ul Europa League, iar răsplata a venit acasă! Daniela, motivația unui jucător din Premier League

Mamma Mia! Ea e italianca focoasă care a cucerit un fost șef de Formula 1 cu 46 de ani mai în vârstă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  09 August 2020, 06:25

vad ca e o moda ca toate blondinele astea diafane si gingase sa caute barbati mai bruneti asa cu clopot mare! nici nu mai conteaza ca e singurul lucru ca il ofera! hai ca la J Lo pot sa inteleg, ca are ditamai sala si e nevoie de clopot mare! dar la schiloadele astea? se duc la medic sa se coasa dupa o noapte zbuciumata!

elgabri
elgabri  •  08 August 2020, 19:36

Asta sigur ca e altceva la Gollywood

1000833093403035
Bolon Yokte  •  08 August 2020, 15:52

January Jones e o frumusețe de femeie...Kawhve ăla nu mi se pare a fi arătos,dar poate l-o fi vazut January cumva că are ***.Iar în ziua de azi doar asta contează! Vz Jenifer Lopez la fel era cu unu *** de avea *** în pantaloni..Pînă au scris tabloidele americane cu foto de el ca frecventa numa cluburi ***!Apoi in citeva luni pînă și-a gasit J.LO *** la mai ținut spre folosință..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează