GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Orașul din România care a interzis circulația mașinilor pe 1 și 2 mai

FOTO: Raed Krishan +49   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 22:22

În Blaj, județul Alba, autovehicolele și motocicletele nu au voie să circule în zilele de 1 și 2 mai, pentru a preveni infecțiile cu coronavirus. 

Decizia a fost luată de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Blaj și presupune ca autovehiculele, maşinile, auto-utilitarele şi motocicletele să nu circule în primele două zile ale lunii mai. Nerespectarea deciziei se pedepsește cu amendă între 100 și 500 de lei. 

Cine face excepție

  • autovehicule, maşini, auto-utilitare care aprovizionează unităţile de alimentaţie publică din municipiul Blaj - altele decât acelea pentru care s-a luat măsura interzicerii activităţii pe perioada stării de urgenţă.
  • vehicule, maşini, auto-utilitare care prestează servicii de livrare pentru agenţii economici de pe raza municipiului Blaj cu activităţi industriale
  • autovehicule, maşini, auto-utilitare, motocicletele aflate în tranzit prin municipiul Blaj, cu condiţia să tranziteze oraşul fără oprire programată
  • autovehicule, maşini, auto-utilitare, motocicletele aparţinând persoanelor cu domiciliul sau reşedinţa în Blaj care se reîntorc la Blaj de la alte destinaţii situate în afara municipiului Blaj sau care se deplasează de la Blaj spre locul de reşedinţă/domiciliu situat în afara municipiului Blaj
  • autovehicule, maşini, auto-utilitare, motociclete aparţinând persoanelor care se deplasează în interes de serviciu în municipiul Blaj în zilele de 1 şi 2 mai 2020
  • autovehicule, maşini, auto-utilitare, motociclete aparţinând persoanelor care se deplasează în municipiul Blaj datorită unor urgenţe medicale sau unor motive temeinic justificate (căsătorie, deces, etc).

VIDEO / Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

FOTO / Cum arată Bucureștiul pe timp de coronavirus

+45 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

Unul dintre primele focare ale planetei nu a mai înregistrat niciun caz nou de coronavirus în ultimele 24 de ore

Primul județ din România care începe testarea în masă a populației: „E o metodă folosită internațional”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gago747
gago747  •  01 Mai 2020, 00:11

Pun pariu că în Blaj primarul e un imcebil pedelist portocaliu. Ce vă mai place dictatura, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close