STIRI EXTRASPORT  ·  CORONAVIRUS

SUA a depășit China la numărul de decese din cauza coronavirusului: „Nu au luat de la bun început criza în serios”

Numărul deceselor din Statele Unite ale Americii cauzate de COVID-19 a ajuns la 3431 // sursă foto: Guliver/gettyimages +12 FOTO
Numărul deceselor din Statele Unite ale Americii cauzate de COVID-19 a ajuns la 3431 // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 21:09

Numărul deceselor din Statele Unite ale Americii cauzate de COVID-19 a ajuns la 3431, eclipsând astfel numărul de decese raportat în China.

În China, epicentrul noului coronavirus, numărul de decese raportat este 3305.

Cele mai multe cazuri de COVID-19, în SUA

Săptămâna trecută, numărul total de cazuri confirmate în SUA le-a depășit pe cele din alte țări puternic afectate, precum Italia și China. Asta pentru că „oficialii americani nu au luat de la bun început criza în serios”, scrie publicația The Independent.

Numărul de persoane infectate în SUA a ajuns la 176.518, la două luni după raportarea primului caz în țară, în statul Washington.

De cealaltă parte, cele mai multe dintre cele 3305 decese înregistrate în China au avut loc în provincia Hubei, unde se află orașul-epicentru Wuhan.

GALERIE FOTO. Parcurile din București, închise din cauza COVID-19

+13 FOTO

VIDEO: CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre coronavirus:Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (7)
penultimul  •  01 Aprilie 2020, 05:25

Numărul morților in SUA a depășit "numărul" morților in China. Cozile la crematorii pentru ridicarea cenușei decedaților numără mult mai multe mii de oameni. Crematoriile au lucrat zi și noapte în timpul epidemiei și raportările...

Kevin Mann  •  01 Aprilie 2020, 01:49
Postat de samertx pe 01 Aprilie 2020, 00:32

Dacă ar exista o teorie a conspirației, cei care ar putea s-o demonstreze, ar fi chinezii, nu Billy.

Ce nu am spus este faptul că Bill & Melinda Gates Foundation lucrează puternic la dezvoltrea unui vaccin împotriva răcelii “chinezești”, destinate în special celor în etate. Mulțumim, nea Billy! Problema este că ai lui copii nu-s vaccinați de nici un fel, dar vrea să își vaccineze concetățenii obligatoriu. Domnului cu “moartea în paralel” îi spun: mulți văd/aud, puțini pricep! Și ca să mai bag încă una pă sistem - europa cu morții ei sunt victime colaterale într-un război al Chinei împotriva americii/lumii, pentru monopol economic și toate câte vin cu el. Zi-mi chestia aia cu “teoria conspirației”, și o să îți răspund că însuși Domnul Christos a fost răstignit ca urmare a unei conspirații. (dacă tot se apropie Învierea Lui)

samertx  •  01 Aprilie 2020, 01:27
Postat de Adrian Fulgos pe 01 Aprilie 2020, 00:53

Nu-ți inteleg teoria. Cei peste 3000 care din păcate au murit in State din cauza COVID-19 sint aditionali la cei 60000 care-i mentionezi tu. Se moare in lumea asta din cauza virusului Corona in paralel cu alte morți de orice altă natură. Punct. Cine nu intelege acest fapt este ignorant.

Se moare în paralel?

Vezi toate comentariile (7 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1