GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Cristi Borcea, infectat cu COVID-19. Cum se simte fostul acţionar de la Dinamo. Şi fiul său Patrick a contractat virusul

Patrick și Cristi Borcea
Patrick și Cristi Borcea

Articol de - Publicat marti, 15 decembrie 2020 16:47 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 17:27

Omul de afaceri Cristi Borcea (50 de ani) și fiul său, Patrick (23), au contractat COVID-19.

Cei doi sunt asimptomatici și se află la domiciliu, în izolare. Fostul finanțator al lui Dinamo a confirmat pentru GSP.ro faptul că starea sa este una bună în aceste momente.

6.171 persoaneau fost depistate pozitiv cu COVID-19 între 14 și 15 decembrie

Cristi Borcea, despre deschiderea școlilor în plină pandemie

În luna septembrie, la scurt timp după deschiderea școlilor, Cristi Borcea mărturisea că posibilitatea răspândirii virusului SARS-CoV-2 îl sperie. Acesta și-a trimis fiul de 4 ani, Milan, la grădiniță, însă a făcut acest lucru cu teamă.

„El se pregătește de vreo săptămână, îi place și vrea să se joace. Logic, eu și mama lui avem o oarecare teamă, eu mai mare, fiindcă știu cum este să ai probleme medicale și nu aș vrea să se întâmple nimănui ceva rău. Vrem ca Milan să se dezvolte în comunitate, să învețe, să fie alături de copii, să crească frumos, nu într-un bol de sticlă. Trebuie să vadă cum este viața.

Am încredere că, în ciuda a ceea ce se vorbește în media, reprezentanții școlilor și grădinițelor au luat toate măsurile pentru a preveni răspândirea virusului. Repet, am o strângere de inimă, dar încerc să pun binele înainte și să pornesc de la ideea că va fi bine, altfel o luăm razna cu toții”, declara Cristi Borcea pentru Libertatea. 

CORONAVIRUS. Bilanțul zilei » 6.171 de cazuri noi de coronavirus și 204 de morți în ultimele 24h

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
10159135326323829
Stelian Mares  •  15 Decembrie 2020, 22:56

Nu știam că sunt purtători ilegali de limbă română și in presă (dl reporter Apostol ) ...cum adică “a contractat virusul”????A semnat Borcea contract cu virusul?Bine săracu’ de el,nu și-a dat seama de greșeli ...pt ca era de vorbă cu “Atostivuitorul”.....????????????Păcat ca , unde primordial ar fi ,examenul de limbă vorbit/scris sa fie pe bune ,nu este ...vorba lui Cornel Dinu,chiar dacă nu sunt fan Dinamo,apreciez valorile,sa dispară purtătorii ilegali de limbă !!Nu ai voie sa greșești de genul ăsta ,in presa !!!

creeperno
creeperno  •  15 Decembrie 2020, 22:34

Sa-i fie de bine

luisharcsa
luisharcsa  •  15 Decembrie 2020, 20:10

contractat??? Eu sunt ungur, dar chiar si pe mine ma irita la urechi.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează