GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Pe ea a lăsat-o Ronald Gavril pentru Anamaria Prodan! Singurele imagini cu Elena, partenera pe care a ținut-o ascunsă

Elena Lungu, fosta iubită a lui Ronald Gavril. Foto: Facebook
Elena Lungu, fosta iubită a lui Ronald Gavril. Foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 15:24 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 15:59

Ronald Gavril (37 de ani), boxerul român care e stabilit în Las Vegas (SUA), e în centrul atenției după ce s-a aflat că formează un cuplu cu Anamaria Prodan. Înainte de relația cu impresara, sportivul a fost foarte discret în privința vieții personale, dar cu toate acestea s-a aflat cu cine s-a iubit. 

În anul 2017, Ronald Gavril avea deja o relație stabilă, de mai bine de patru an de zile, cu Elena Lungu, de origine română. Locuiau împreună în Las Vegas și duceau o viață liniștită, în ciuda succesului pe care acesta îl are. 

FOTO. Ea e fosta iubită a lui Ronald Gavril

+18 FOTO

„Cum e viața noastră în Vegas? Nu e atât de plină și zgomotoasă pe cât se vede în filme. Ducem mai degrabă o viață liniștită, într-un loc verde, departe de zarva din centru, fără petreceri și excese, înconjurați de prieteni”, spuneau cei doi pentru Libertatea

Elena Lungu nu îi era numai iubită lui Ronald Gavril, dar și un important sprijin în cariera sa, persoana care se ocupă atent de dietă, de nutriție. În final, pare că relația lor nu a ajuns la căsătorie, cei doi s-a despărțit, iar acum Ronald Gavril se iubește cu Anamaria Prodan. 

FOTO. Anamaria Prodan i-a făcut portretul lui Ronald Gavril, noul ei iubit

+41 FOTO

Anamaria Prodan a petrecut sărbătorile alături de Ronald Gavril, boxer român cu 14 ani mai tânăr decât ea, de loc băcăuan, dar stabilit în Las Vegas, SUA. Impresara a vorbit despre noua relație. A spus care sunt principalele calități ale iubitului ei și ce apreciază cel mai mult la acesta și s-a declarat mulțumită pe plan sentimental.

„Am hotărât cu copiii mei să-l ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace. 

Nu i-am construit eu carieră. Este bărbatul care mă susține el pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți să construiești și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri. Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarmul. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă”, a declarat Anamaria Prodan, pentru WOWbiz.

Ronald „The Thrill” Gavril practică boxul la categoria semigrea, având un palmares de 24 de victorii (19 prin KO) și 3 înfrângeri, niciuna prin KO. El luptă în America de Nord, în State și în Mexic și a câștigat cele două lupte pe care le-a avut în 2023. Averea lui, conform informațiilor din State, s-ar ridica undeva la 5 milioane de dolari.

Citește și:

Vedeta de la FCSB a trecut printr-o perioadă de coșmar: presupusa amantă i-a cerut mii de euro pentru a nu-i spune totul soției! Totul s-a terminat în instanță
PROBLEME
Vedeta de la FCSB a trecut printr-o perioadă de coșmar: presupusa amantă i-a cerut mii de euro pentru a nu-i spune totul soției! Totul s-a terminat în instanță
Bogdan Lobonț și fiul său, Andrei, au ajuns în instanță » Din ce cauză se judecă cei doi: „Incredibil cum un tată poate să facă așa ceva”
PROCES
Bogdan Lobonț și fiul său, Andrei, au ajuns în instanță » Din ce cauză se judecă cei doi: „Incredibil cum un tată poate să facă așa ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează